SmitDeVries Business

BOOST YOUR BUSINESS

SmitDeVries Business. Doelgericht, pragmatisch en bij jou in het bedrijf!

Het landschap verandert, de kijk op organisaties ook

Veranderingen zijn er altijd geweest. Ze volgen elkaar alleen steeds sneller op. De techniek en ICT denderen voort. Politiek en sociaal-cultureel ziet de wereld er compleet anders uit dan tien jaar geleden. De samenleving verwacht van jouw organisatie maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en een visie op ondernemen. Kortom: er ligt nogal wat druk op je schouders.

De ontwikkelingen denderen door

Dan de economie en de arbeidsmarkt. Concurrentieverhoudingen verschuiven, marges staan onder druk, het talent op de arbeidsmarkt wordt schaars, robotisering is in opmars en termen als ‘lean management’ en ‘contentstrategie’ vliegen je om de oren. Wat kan je doen? Hoe verzilver je kansen en reken je af met bedreigingen? Kortom: hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie op alle fronten optimaal presteert?

SmitDeVries helpt je daarbij. Doelgericht, pragmatisch ...

… en bij jou in het bedrijf. Wij werken tegen de stroom van adviesbureaus in. Geen: wollige rapporten, consultants in pak en adviseurs die van buitenaf meekijken. Wel: adviseurs die zeggen waar het op staat, die betrokken zijn bij alle lagen van jouw organisatie en deze van haver tot gort leren kennen om maatwerk te kunnen realiseren, een partner die jouw bedrijf begeleidt van de eerste tot de laatste stap. Kernbegrippen in onze werkwijze: informeel, eerlijk, toegankelijk, no-nonsens en maatwerk.

BUSINESS CHALLENGE

Dé manier om de prestaties van jouw onderneming te vergroten met begeleiding van de experts van SmitDeVries!
Lees meer

LEAN CHALLENGE

Ga met jouw organisatie werken volgens de principes van Lean. En haal zo meer rendement door meer flexibiliteit en klantgerichtheid, doorlooptijdverkorting en kostenverlanging.
Lees meer

BUSINESS BUNDEL

Heb je behoefte aan periodieke ondersteuning, maar wel op verschillende aandachtsgebieden? Dan past de Business Bundel bij jou.
Lees meer

Onze kernwaarden

FLEXIBEL

Veranderingen vragen veel van ondernemers, directeuren, managers en medewerkers. Dat beseffen wij als geen ander. Daarom zijn wij trots op onze flexibiliteit waarmee wij in staat zijn onze klanten snel en vakkundig te ondersteunen met gedegen adviezen.

PRAGMATISCH

Geen wollige rapporten, maar praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Wij hanteren een no-nonsense aanpak en noemen het beestje graag bij de naam.

MAATWERK

Ieder bedrijf en persoon zijn uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander net weer anders. Daarom leveren wij altijd maatwerk om te komen tot het beste resultaat.

TOEGANKELIJK

Niet strak in pak, maar tussen de mensen. Dat is waar het gebeurt. En dat is dan ook waar wij graag staan tijdens onze opdrachten. Wij zijn toegankelijk en benaderbaar om zo samen aan doelstellingen te werken.

BETROKKEN

Wij voelen ons sterk betrokken bij onze klanten. Wij denken in alle opzichten pro-actief mee en staan in geval van nood altijd voor onze klanten klaar.

RESULTAATGERICHT

Al onze acties staan in het teken van het creëren van meerwaarde voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als het resultaat voor de klant is bereikt en de klus is geklaard!

Blog

Onze klanten

Openbaar Ministerie
Xonar
Kamer van Koophandel
DMT
A.Hak
Snoeks
Contact

Vul je gegevens dan hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X