Diensten

Het (ondernemers)landschap verandert continu, de kijk op organisaties (en organiseren) ook. Wij helpen je om jouw bedrijf klaar te maken- en te houden voor alle ontwikkelingen.

 

Doelgericht, pragmatisch en bij jou in het bedrijf

Wij werken tegen de stroom van adviesbureaus in. Bij ons krijg je geen: wollige rapporten, consultants in pak en adviseurs die van buitenaf meekijken. Wat je wel krijgt? Adviseurs die zeggen waar het op staat, die betrokken zijn bij alle lagen van jouw organisatie en deze van haver tot gort leren kennen om maatwerk te kunnen realiseren, een partner die jouw bedrijf begeleidt van de eerste tot de laatste stap. Kernbegrippen in onze werkwijze: informeel, eerlijk, toegankelijk, no-nonsens en maatwerk.

 

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening is gebaseerd op de thema’s waar jij als ondernemer, directeur of manager mee te maken krijgt. Benieuwd wat wij daarmee bedoelen? Klik dan op een van de onderstaande thema’s.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


Bedrijven en organisaties hebben steeds meer moeite de snelle veranderingen in de maatschappij bij te benen. Toch is dit nodig om te overleven. SmitDeVries is een adviesbureau dat kiest voor een persoonlijke benadering op basis van drie pijlers: Business (organisatieadvies), People (persoonlijke- en teamontwikkeling) en Academy (online leren). Wij kennen de vraagstukken waar jij mee te maken hebt en hebben de experts in huis die jou helpen jouw organisatie toekomstproof te maken.
X
X