Business Bundel

Business Bundel

Zoveel keuzes

Als manager of ondernemer maak je keuzes en neem je beslissingen op allerlei gebieden. Elke dag opnieuw. Over strategie, personeel, leveranciers, dienstverlening of producten. Eigenlijk moet je overal verstand van hebben. Wij kennen de uitdagingen van managers en ondernemers als geen ander. Wij merken dat er veel behoefte is om te sparren met een onafhankelijk adviseur. Wij nemen deze rol graag als klankbord op ons. Daar is de SmitDeVries Bundel bij uitstek voor bedoeld.

 

Advies of gewoon even klankborden

Wij bieden in onze Business Bundel periodieke ondersteuning op uiteenlopende kennisgebieden. We richten de bundel naar jouw wens in, aansluitend op je behoefte. Wil je ons een aantal uur per maand spreken of liever iedere week? Stel je eigen contactmomenten en frequentie samen. Gebruik ons voor de uitdagingen die je tegenkomt. De ene maand laat je onze financiële expert meekijken met de maandafsluiting. De volgende keer gebruik je de kennis van onze Lean expert om eens kritisch naar de inrichting van je magazijn te kijken.

 

Stok achter de deur voor het behalen van doelen

Borging van verandering is cruciaal om langdurig voordeel te behouden van de geïmplementeerde oplossingen. Door middel van de business bundel worden wij vaak ingezet als stok achter de deur. Wij komen periodiek op je bedrijf en zorgen ervoor dat de veranderingen niet verwateren.

 

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wil je weten of wij ook wat voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. Je kan je gegevens ook hieronder invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X