Business Check

Waarom is de Business Check iets voor mijn bedrijf?

De Business Check geeft je in korte tijd veel informatie over je eigen bedrijf. Natuurlijk ken jij als ondernemer, directeur of manager je eigen bedrijf als geen ander. Je weet waar je als bedrijf goed in bent en je weet wat er speelt binnen jouw bedrijf.

 

Maar je kan niet alles weten. Zo besef je je dat er ook veel gebeurt dat jij niet ziet. Gelukkig maar, want je kan ook niet alles zien. Om leiding te geven aan je bedrijf wil je echter wel zoveel mogelijk weten. De Business Check biedt dan de oplossing.

Hoe pakt SmitDeVries de Business Check aan?

De Business Check is een kort onderzoek dat plaatsvindt op jouw bedrijf. Gedurende twee dagen zijn twee adviseurs van SmitDeVries aanwezig op jouw bedrijf. Tijdens deze twee dagen spreken wij met jou als eigenaar, directeur of manager. We bespreken de situatie binnen jouw bedrijf. Vervolgens gaan we in gesprek met medewerkers. Het liefst daar waar het gebeurt: op de werkvloer. We kijken mee, stellen vragen en bekijken hoe er binnen jouw bedrijf wordt gewerkt.

 

Aan het einde van de tweede dag bespreken wij onze bevindingen met jou. Je krijgt naar aanleiding van dit gesprek ook een kort en bondig adviesrapport. Waar staat jouw bedrijf en welke stappen kan jij nog zetten. Waar zit het laaghangend fruit, en welke andere uitdagingen spelen er? Uiteraard adviseren wij je ook over de opvolging. Want er zijn veel acties die je zelf kan nemen.

Business Check

Wat levert de Business Check mij op?

Als wij de Business Check hebben gedaan, dan heb jij aanvullende inzichten over jouw bedrijf.

 

  • Je weet waar verbeterpotentieel ligt binnen je bedrijf;
  • Je profiteert van de inzichten die wij hebben opgedaan binnen jouw bedrijf, gecombineerd met de kennis en ervaring die wij bij een grote diversiteit aan bedrijven hebben opgedaan;
  • Je beschikt over een pragmatisch advies met acties die je kan uitvoeren om jouw bedrijf verder te optimaliseren;
  • Je wordt als ondernemer, directeur of manager bevestigd in de groeifase waar jij je als bedrijf of afdeling bevindt.

 

De investering

Wij voeren de Business Check uit vanaf € 2.500,- exclusief btw. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan jouw wensen en behoeften. Ben je geïnteresseerd? Vul je gegevens dan hieronder in, dan nemen wij contact met jou op. Je kan ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

Onze andere organisatiescans

 

Wil je een uitgebreidere analyse van jouw bedrijf? Kijk dan eens bij de Business Review.

Wil je naast de analyse ook onder begeleiding van de adviseurs van SmitDeVries aan de slag met de uitkomsten van de analyse? Dan is de Business Boost wat je zoekt.

Ik wil meer weten

Wij komen graag bij jou op de koffie voor een vrijblijvend gesprek. Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X