Business Partner

Zoveel keuzes

Als manager of ondernemer maak je keuzes en neem je beslissingen op allerlei gebieden. Elke dag opnieuw. Over strategie, personeel, leveranciers, dienstverlening of producten. Eigenlijk moet je overal verstand van hebben. Wij kennen de uitdagingen van managers en ondernemers als geen ander. Wij merken dat er veel behoefte is om te sparren met een onafhankelijk adviseur. Wij nemen deze rol graag als business partner op ons.

 

Advies of gewoon even klankborden

Wij geven jou vanuit onze rol als business partner periodieke ondersteuning op uiteenlopende kennisgebieden. We richten onze werkzaamheden naar jouw wens in, aansluitend op je behoefte. Wil je ons een aantal uur per maand spreken of liever iedere week? Stel je eigen contactmomenten en frequentie samen. Gebruik ons voor de uitdagingen die je tegenkomt. De ene maand laat je onze financiële expert meekijken met de maandafsluiting. De volgende keer gebruik je de kennis van onze lean expert om eens kritisch naar de inrichting van je magazijn te kijken.

 

Stok achter de deur voor het behalen van doelen

Borging van verandering is cruciaal om langdurig voordeel te behouden van de geïmplementeerde oplossingen. Door ons in te zetten als business partner heb je een stok achter de deur. Wij komen periodiek bij jou op je bedrijf en zorgen ervoor dat de veranderingen die jij door wil voeren, ook echt doorgevoerd worden.

 

Meer informatie

Wij geloven in onze rol als business partner. Daarom gaan we graag vrijblijvend een eerste gesprek met je aan. Zodat je gelijk ervaart waar onze toegevoegde waarde ligt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of nieuwsgierig naar onze werkwijze? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op. Je kan ons ook zelf benaderen via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

Ik wil graag sparren

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


Bedrijven en organisaties hebben steeds meer moeite de snelle veranderingen in de maatschappij bij te benen. Toch is dit nodig om te overleven. SmitDeVries is een adviesbureau dat kiest voor een persoonlijke benadering op basis van drie pijlers: Business (organisatieadvies), People (persoonlijke- en teamontwikkeling) en Academy (online leren). Wij kennen de vraagstukken waar jij mee te maken hebt en hebben de experts in huis die jou helpen jouw organisatie toekomstproof te maken.
X
X