Business Review

Waarom is de Business Review iets voor mijn bedrijf?

Je wilt meer informatie over je eigen bedrijf. Je weet namelijk precies wat er binnen jouw bedrijf gebeurt. Maar je weet ook dat er soms vreemde ogen nodig zijn om de dingen te zien die je zelf niet (meer) ziet. Daarom is het goed als een onafhankelijke partij eens naar jouw bedrijf kijkt. Om te kijken waar jouw bedrijf op dit moment staat. En wat de relatie is tussen de leiderschapsstijlen binnen jouw bedrijf en de (groei)fase waar jouw bedrijf zich bevindt.

 

Kortom, een onafhankelijke blik in jouw keuken door een partij die in staat is de resultaten om te zetten in pragmatische adviezen en die met jou meedenkt in oplossingen. Herken jij je in deze beschrijving? Dan is de Business Review precies wat jij zoekt.

 

Hoe pakt SmitDeVries de Business Review aan?

De Business Review is een analyse waarbij twee adviseurs van SmitDeVries vijf dagen lang in jouw bedrijf aanwezig zijn. Wij gaan in gesprek met jou als ondernemer, directeur of manager. We bespreken de kwaliteiten van jouw bedrijf. En we vragen je wat volgens jou de uitdagingen binnen jouw bedrijf zijn. Naast het gesprek nodigen we jou en geselecteerde leidinggevenden uit voor een digitale ACT® meting. Met de ACT® meting brengen we de kwaliteiten van jou en de leidinggevenden binnen je bedrijf in beeld. Zodat we dit kunnen koppelen aan de groeifase van je bedrijf.

 

Vervolgens gaan wij in gesprek met medewerkers van een aantal afdelingen. We gaan daar in gesprek met de medewerkers die het dichtst op de operatie zitten. En dat doen we het liefst daar waar het werk ook echt gebeurt: op de werkvloer. We halen in die gesprekken informatie op over de formele lijnen in jouw bedrijf, maar ook de informele lijnen. Waar lopen medewerkers tegenaan? En welke oplossingen zien zij? Er is namelijk een schat aan informatie beschikbaar binnen je bedrijf!

 

Processen beschrijven

Naast de gesprekken en de ACT® metingen kijken we ook mee met verschillende medewerkers. Hoe werkt de afdeling Sales, welke documenten gebruikt een calculator of werkvoorbereider? Ben je een dienstverlener? Dan kijken wij bijvoorbeeld mee met een adviseur of binnendienstmedewerker. Dit samen zorgt voor informatie die wij gaan analyseren. En daarbij putten wij natuurlijk uit onze kennis en ervaring die wij hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren.

 

Onze analyse bespreken wij met jou. Naast de bespreking ontvang je een bondige rapportage waarin onze bevindingen zij beschreven.

Business Review

Wat levert de Business Review mij op?

De Business Review levert je, naast de bespreking en rapportage de volgende inzichten op.

  • Je krijgt inzicht in de kwaliteiten en het verbeterpotentieel van jouw bedrijf;
  • Je krijgt inzicht in de groeifase van jouw bedrijf;
  • Je krijgt inzicht in de leiderschapsstijl(en) van jou, je managers en leidinggevenden in relatie tot de groeifasen. Zo zie je snel op welke wijze je jouw groeifase bevordert en waar verbetering mogelijk is.

Investering

Je krijgt al inzicht in je bedrijf, haar groeifase en de leiderschapsstijlen vanaf € 7.500,- exclusief btw. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je een keer vrijblijvend in gesprek om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen? Vul je gegevens dan hieronder in, dan nemen wij contact met jou op. Je kan ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

Onze andere organisatiescans

Ben je geïnteresseerd in een onafhankelijke scan van jouw bedrijf, maar wil je een snellere scan? Dan is de Business Check iets voor jou.

Wil je naast de scan ook daadwerkelijk aan de slag met het verbeterpotentieel van jouw bedrijf, met begeleiding van de adviseurs van SmitDeVries? Dan past de Business Boost het beste bij jou.

Ik wil meer weten

Wij komen graag bij jou op de koffie voor een vrijblijvend gesprek. Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X