Lean Scene Investigation

Lean Scene Investigation

Wil je lean op een unieke manier introduceren binnen jouw organisatie? Dan is de serious game ‘Lean Scene Investigation’ (LSI) precies wat je zoekt.

 

Wat is Lean Scene Investigation?

Lean Scene Investigation is een verbeterprogramma in de vorm van een hybride serious game. Lean Scene Investigation is een combinatie van gamification, Lean Six Sigma en slimme App technologie. LSI stelt mensen in staat om snel het verbeterpotentieel van eigen processen, te identificeren, te analyseren en op te lossen.

Aankomende Lean trainingen

Geen trainingen

Waarom moet ik Lean Scene Investigation inzetten?

Omdat met Lean Scene Investigation organisatieverbetering leuk en heel praktisch wordt gemaakt. Door de innovatieve software en de app wordt continu verbeteren met Lean Scene Investigation niet alleen leuk maar kunt u ook echt het verschil maken. Medewerkers worden zo op de best mogelijke manier gefaciliteerd en betrokken om echte verbeteringen te realiseren die succesvol te zijn.

 

Wil je het groter aanpakken? Je kan Lean Scene Investigation natuurlijk ook combineren met de Lean Challenge.

Lean Scene Investigation
LSI Plaatsdelict
LSI Stap4

Meer informatie

Wil je meer informatie over Lean Scene Investigation? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. Je kan je gegevens ook hieronder invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X