ERP selectie

ERP Selectie

Een ERP systeem is een systeem dat alle processen van een bedrijf ondersteunt. ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In Nederland alleen zijn er al honderden varianten op de markt. Variërend in prijs en functionaliteit. Dat maakt ERP selectie ingewikkeld. Want, hoe maak je een goede keuze? Het gaat wel om een systeem dat je hele bedrijfsproces regelt.

 

Besef dat als je eenmaal begint met de implementatie van een ERP systeem, je niet makkelijk weer terug kunt. Kosten zijn immers snel gemaakt.

ERP_selectie_smitdevries

Een praktisch stappenplan

Wij werken met een stappenplan om tot een optimale keuze te komen.

 

  1. Inventarisatie van informatiebehoefte en bedrijfsprocessen
    Wij bekijken jouw bedrijf en jouw situatie. Waar heb jij behoefte aan? Aan de hand daarvan maken we een analyse van jouw wensen.
  2. Onafhankelijke selectie ERP pakket
    De analyse van jouw wensen koppelen wij aan onze kennis van de ERP pakketten. Zo begeleiden we jou naar de perfecte keus.
  3. Begeleiding implementatie
    Uiteraard helpen we je ook met de uitrol van het ERP systeem. Wij zorgen dat jij het systeem kan gebruiken en van a tot z beheerst.

Meer informatie

Ben jij ook toe aan een ander ERP systeem? Wil jij meer informatie over de mogelijkheden voor advies? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. Je kan je gegevens ook hieronder invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X