Medewerkers Tevredenheid Onderzoek

Medewerkers Tevredenheid Onderzoek

Alles wat binnen een organisatie gebeurt, is mensenwerk. Zelfs de meest geavanceerde organisatie is afhankelijk van haar medewerkers, omdat de medewerkers degenen zijn die de robots programmeren. Er is dan ook een belangrijke relatie tussen de motivatie en inzet van medewerkers en de resultaten die een organisatie behaalt.

 

Juist om die reden is het van groot belang om te weten hoe groot de betrokkenheid en motivatie van medewerkers is. Want alleen dan kan je de betrokkenheid vergroten, weet je wat je moet doen om de motivatie te verbeteren en kan je de resultaten van je organisatie verbeteren. Je kan dit doen met een Medewerkers Tevredenheid Onderzoek (MTO).

Alles wat binnen een organisatie gebeurt, is mensenwerk. Zelfs de meest geavanceerde organisatie is afhankelijk van haar medewerkers, omdat de medewerkers degenen zijn die de robots programmeren. Er is dan ook een belangrijke relatie tussen de motivatie en inzet van medewerkers en de resultaten die een organisatie behaalt. Juist om die reden is het van groot belang om te weten hoe groot de betrokkenheid en motivatie van medewerkers is. Want alleen dan kan je de betrokkenheid vergroten, weet je wat je moet doen om de motivatie te verbeteren en kan je de resultaten van je organisatie verbeteren. Je kan dit doen met een Medewerkers Tevredenheid Onderzoek (MTO).

Besef wel dat het uitzetten van een Medewerkers Tevredenheid Onderzoek alleen niet voldoende is, de informatie die je daarmee verzamelt moet op de juiste manier worden geanalyseerd. En, nog belangrijker, die informatie moet gedeeld worden met je medewerkers. Want alleen als je transparant bent naar je medewerkers over de uitkomsten van het Medewerkers Tevredenheid Onderzoek en laat zien welke acties hieruit voortvloeien, zullen medewerkers zich ook daadwerkelijk betrokken voelen.

Wij helpen je daar graag bij

 

En dat heeft een aantal voordelen:

 

  • Het afnemen van een Medewerkers Tevredenheid Onderzoek is de eerste stap, het analyseren van de informatie is de tweede stap. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het afnemen en analyseren van Medewerkers Tevredenheid Onderzoeken. Wij weten daardoor hoe we de informatie moeten interpreteren en, indien dit nodig is, welke vragen we moeten stellen ter verduidelijking;
  • Veel medewerkers vinden het lastig of spannend om hun werkgever feedback te geven. Als je zelf een Medewerkers Tevredenheid Onderzoek afneemt, loop je daardoor het risico dat je niet alle informatie los krijgt. Bij de bedrijven waar wij het Medewerkers Tevredenheid Onderzoek hebben afgenomen is informatie verzameld die de ondernemer / manager zelf niet boven tafel kreeg;
  • Wij adviseren je welke acties je kunt ondernemen naar aanleiding van de uitkomsten van het Medewerkers Tevredenheid Onderzoek. Daardoor kan jij putten uit de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan;
  • Wij dagen je uit en houden je scherp om opvolging te geven aan de acties die voortkomen uit het Medewerkers Tevredenheid Onderzoek.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je een keer vrijblijvend in gesprek om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. Je kan je gegevens ook hieronder invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X