BQ700

BQ700

De BQ700, dé nieuwe standaard voor gedegen ondernemen.

Hoe blijf je bij?

Je moet als ondernemer meegaan met de tijd. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je houdt niet alleen een bedrijf draaiende; er wordt steeds meer van je verwacht. Bedrijven voegen tegenwoordig niet alleen economische waarde toe, maar ook sociale en ecologische. Innovatie wordt steeds belangrijker. Je klanten eisen steeds meer. En o ja, aan personeel is soms ook moeilijk te komen. Kortom je houdt nogal wat ballen tegelijk in de lucht. Hoe kun je dan ook nog eens zorgen dat je kennis op alle deelgebieden up-to-date blijft?

 

Een bedrijf als een huis

Wij zien je organisatie als een huis. Alleen als alle onderdelen goed gebouwd en op elkaar afgestemd zijn, kan het blijven staan. Een sterke organisatie zorgt ervoor dat alle onderdelen professioneel zijn ingericht. Nu en in de toekomst. Wij hebben een tool ontwikkeld die je hierbij helpt: de BQ700. De BQ700 omvat zeven kernonderdelen van een organisatie. Strategie, management control, bedrijfsprocessen, mens & organisatie, risk & control, innovatie en IT & communicatie.

Wat doet de BQ700?

Met de BQ700 kijken we naar de volwassenheid en professionaliteit van de kernonderdelen. Wij beoordelen welke onderdelen er behoefte hebben aan versterking. Dit kan op drie validatieniveaus, afhankelijk van je behoefte. Door deze drie niveaus bieden wij op een laagdrempelige wijze hulp die past bij jouw behoefte. Wij bepalen samen de stappen die je kunt zetten naar een professionelere organisatie.

 

Na het onderzoek ontvang je een rapport met de beoordeling van de zeven kernonderdelen. Natuurlijk is het rapport voorzien van concrete verbeterpunten en vervolgstappen, waar we je overigens graag weer mee verder helpen.

 

Wil je meer informatie over de BQ700? Of wil je weten hoe de BQ700 kan helpen om jouw organisatie verder te professionaliseren? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. Je kan je gegevens ook hieronder invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X