Ik wil groeien

Business Review

Je wil groeien

Groeien kan je op verschillende manieren doen. Je kan je omzet verhogen, je kan je personeelsbestand uitbreiden en je aanbod uitbreiden. Om maar een paar manieren te noemen. Maar meestal is het een combinatie van een aantal factoren. De eerste vraag die wij je zullen stellen: ‘waarom wil je groeien?’ Is groei noodzakelijk voor de continuïteit van je bedrijf? Of is groei voor jou dé manier om je droom te verwezenlijken? Op het eerste oog lijkt dat misschien hetzelfde, maar dat is niet het geval.

 

Daarom gaan we graag met je in gesprek. In een eerste gesprek, dat overigens vrijblijvend is, bespreken wij jouw doelen en wensen. We proberen een antwoord te vinden op de vraag waarom jij wil groeien. En we bespreken de grootste uitdagingen die jij ziet als het gaat om het realiseren van de gewenste groei.

 

Na dit eerste gesprek stellen wij een advies voor je op. Dit advies bestaat uit de inzet van verschillende tools waarmee wij jou helpen bij het realiseren van jouw gewenste groei. Vervolgens is het aan jou om een keuze te maken. Geef jij je commitment af?

 

Kan je niet wachten om het gesprek met elkaar aan te gaan? Vul dan je gegevens onderaan deze pagina in, dan nemen wij contact met je op! Je mag ons natuurlijk zelf ook benaderen. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

 

Wil je weten welke tools wij kunnen inzetten? Dat lees je hieronder.

Strategie workshop

Groei realiseren is niet eenvoudig, daar moet je wat voor doen. En wat je daarvoor moet doen, hangt af van de reden waarom je wil groeien. Je begrijpt dat alles dus behoorlijk met elkaar verbonden is.

 

Daarom hebben wij onze strategie workshop ontwikkeld. In deze workshop, die uit meerdere dagdelen kan bestaan, gaan wij samen met jou op zoek naar jouw stip op de horizon voor jou en je bedrijf. Als we de stip op de horizon hebben gezet, dan vertalen we dit vervolgens naar één of meerdere strategieën: hoe kan je die stip op de horizon bereiken? En we sluiten de workshop(s) af met een concreet actieplan. Zodat je precies weet wat je moet gaan doen.

 

Wil je meer weten over de strategie workshop?

SmitDeVries als Business Partner

Als ondernemer sta je er soms alleen voor. Je moet je eigen beslissingen maken en je eigen koers uitzetten. Soms zou het makkelijk zijn als je een sparringspartner had, een business partner, die je op alle vlakken kan adviseren.

 

Door SmitDeVries in te schakelen als business partner profiteer je van de grote diversiteit aan expertises van de adviseurs van SmitDeVries. Zo kan je putten uit de ervaring op het gebied van procesmanagement, strategisch management en lean management. Om maar wat te noemen. Je kan ons al vanaf € 500,- per maand inschakelen als business partner. Wil je meer weten?

Groeiprogramma

Willen groeien en weten hoe te groeien. Dat zijn nog twee verschillende dingen. Soms ligt het groeipotentieel voor de hand. In dat geval is het een kwestie van de kansen grijpen. Maar soms is het lastiger. En weet je niet precies hoe je die groei vorm kan geven. Daarvoor bieden wij drie verschillende groei analyses:

 

 • De Business Check
  Een korte check die handvatten geeft over je huidige groeifase en de acties die je kan ondernemen.
  Investering: vanaf € 2.500,-
 • De Business Review
  En uitgebreidere check, waar wij interviews combineren met een medewerkersonderzoek en leiderschapstest. Al deze informatie geeft een gefundeerd beeld over jouw groeifase en de acties die je kan ondernemen voor ‘the next step’.
  Investering: vanaf € 7.500,
 • De Business Boost
  Een volwaardig resultaatprogramma. Wij combineren het onderzoek van de Business Review met een volledig implementatieplan, eventueel nieuwe organisatiestructuur en begeleiden je bij de implementatie.
  Investering: vanaf € 15.000,-

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende analyses.

Meer informatie

Ben je na het lezen van deze informatie toe aan een vrijblijvend gesprek waarin we samen met jou sparren over jouw uitdaging? Of ben je nieuwsgierig naar de werkwijze die wij het beste bij jouw bedrijf vinden passen? Dan komen wij graag een kop koffie bij je drinken.

 

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Je mag ons natuurlijk zelf ook benaderen. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X