Ik wil structuur

Ik wil structuur

Je hebt behoefte aan structuur

De behoefte aan structuur is een bekende vraag. Structuur zorgt voor duidelijkheid. Daar staat tegenover dat teveel structuur snel kan omslaan naar bureaucratie. En dat is iets waar niemand naar uitkijkt.

 

De behoefte aan structuur kan verschillende aanleidingen hebben:

 

  • Er zijn afdelingen samengevoegd die allemaal hun eigen werkwijzen hadden. Nu is er behoefte aan één uniforme werkwijze die overzichtelijk is vastgelegd;
  • Je wil overgaan tot de aanschaf van nieuwe software. Maar voordat je dat doet wil je eerst je processen in kaart brengen, zodat je een gefundeerde keuze kan maken;
  • Je bedrijf wordt complexer en de focus verschuift van verkoop naar rentabiliteit. Om verdere groei te waarborgen, is het belangrijk om processen, beleid en systemen te introduceren of te professionaliseren.

 

Wat de aanleiding ook is, wij kunnen je helpen!En daar gaan wij graag vrijblijvend over met je in gesprek. Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan je gegevens onderaan deze pagina in, dan nemen wij contact met je op! Je mag ons natuurlijk zelf ook benaderen. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

 

Wil je eerst meer weten over onze dienstverlening? Lees dan hieronder verder.

Processen en werkbeschrijvingen vastleggen

Structuur binnen je bedrijf begint met het vastleggen van je (bedrijfs)processen. Het vastleggen van deze processen zorgt voor duidelijkheid, iedereen weet namelijk wat er van hem of haar wordt verwacht. Maar het geeft jou als leidinggevende ook de handvatten om te gaan sturen op de juiste uitvoering van werkzaamheden.

 

Wil je jouw processen alleen op hoofdlijnen vastleggen, of wil je ook gedetailleerde werkinstructies? Wij denken graag met je mee. Kijk eens op de pagina ‘processen en werkbeschrijvingen’ om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. Je kan daar gelijk ook een voorbeeldproces downloaden, wel zo makkelijk!

Processen optimaliseren

Wij kunnen jouw processen optimaliseren. Door je processen te optimaliseren behaal je winst als het gaat om efficiëntie en effectiviteit. En misschien nog wel belangrijker: door verstoringen uit je processen te halen wordt het werk ook leuker voor je medewerkers. Wil je weten hoe wij dit aanpakken?

Processen beschikbaar stellen

Een veel voorkomende vraag is om processen, werkinstructies en beleid binnen een bedrijf aan iedereen ter beschikking te stellen. Dat kan door de documenten op te slaan op een netwerkschijf, maar dat heeft zo zijn nadelen. Het gebruik van een Document Management Systeem is dan veel aantrekkelijker.

 

Geef medewerkers toegang tot de documenten die zij nodig hebben, betrek ze bij het continue verbeteren van de documenten en borg de implementatie van nieuwe processen of beleidsstukken. Hoe dit werkt?

Meer informatie

Ben je na het lezen van deze informatie toe aan een vrijblijvend gesprek waarin we samen met jou sparren over jouw uitdaging? Of ben je nieuwsgierig naar de werkwijze die wij het beste bij jouw bedrijf vinden passen? Dan komen wij graag een kop koffie bij je drinken.

 

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Je mag ons natuurlijk zelf ook benaderen. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X