Ik wil verbeteren

Ik wil verbeteren

Je wil verbeteren

Misschien zijn je resultaten niet zoals je ze wilt zien. Of merk je dat er binnen je bedrijf zaken fout gaan die niet fout zouden hoeven gaan.

 

 • Zijn je faalkosten te hoog?
 • Overschrijden je nacalculaties elke keer de voorcalculaties?
 • Doen je medewerkers handelingen dubbel?
 • Daalt je klanttevredenheid of krijg je steeds meer klachten?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Wij hebben namelijk verschillende verbeterprogramma’s waarmee wij jou kunnen helpen. Voeg daar onze ruime ervaring in verschillende sectoren aan toe en je begrijpt welke meerwaarde wij bieden. Onze verbeterprogramma’s stellen wij samen door verschillende diensten te combineren, afgestemd op jouw situatie.

 

Wil je vrijblijvend sparren over het programma waarmee wij jou kunnen helpen? Vul dan je gegevens onderaan deze pagina in, dan nemen wij contact met je op! Je mag ons natuurlijk zelf ook benaderen. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

 

Wil je weten welke diensten wij inzetten binnen onze verbeterprogramma’s? Dat lees je hieronder.

Jouw eigen Business Partner

In welke fase jouw bedrijf zich ook bevindt, je kan altijd verbeteren. Alleen is verbeteren nog best lastig. Soms weet je wel wat je wilt verbeteren, maar zou je graag willen sparren over de beste manier om die verbetering vorm te geven. Andere keren wil je graag advies over de beste manier om tot de kern van een probleem te komen, zodat je met de juiste acties aan de slag kan.

 

In die gevallen is het een uitkomst als je over je eigen Business Partner kan beschikken. Een rol die SmitDeVries graag voor je vervult! Als Business Partner denken wij met je mee. We sparren met je over de uitdagingen waar jij als ondernemer, directeur of manager voor staat. Dat kan op zakelijk of persoonlijk vlak liggen. Door ons als Business Partner in te schakelen kan jij maandelijks gebruik maken van de verschillende expertises binnen SmitDeVries. En dat al vanaf € 500,- per maand. Wil je meer weten?

Processen optimaliseren

Elk bedrijf heeft processen, ze liggen alleen niet altijd vast. Door processen vast te leggen, ontstaat een beeld van de huidige situatie binnen je bedrijf. Tijdens het vastleggen van de processen wordt gelijk zichtbaar waar verbetering mogelijk is. Tijdens onze procesoptimalisatie is dat dan ook de manier waarop wij te werk gaan. We leggen jouw processen vast, we analyseren waar verbetering mogelijk is en passen jouw processen hierop aan. Natuurlijk in overleg met jou. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat er draagvlak is onder jouw medewerkers. Want in onze ogen is draagvlak de sleutel voor succesvolle procesoptimalisatie. Wil je meer weten?

Verbeterprogramma

Willen verbeteren en weten hoe te verbeteren. Dat zijn nog twee verschillende dingen. Soms ligt het verbeterpotentieel voor de hand. In dat geval is het een kwestie van de kansen grijpen. Maar soms is het lastiger. En weet je niet precies waar het verbeterpotentieel ligt. Of is het lastig om het juiste draagvlak te creëren. Daarvoor bieden wij drie verschillende verbeteranalyses:

 

 • De Business Check
  Een korte check die handvatten geeft over de huidige situatie binnen je bedrijf en de de acties die je kan ondernemen om te verbeteren.
  Investering: vanaf € 2.500,-
 • De Business Review
  De Business Review is uitgebreider dan de Business Check, waarin wij interviews combineren met een medewerkersonderzoek en leiderschapstest. Al deze informatie geeft een gefundeerd beeld over het verbeterpotentieel.
  Investering: vanaf € 7.500,
 • De Business Boost
  Een volwaardig resultaatprogramma. Wij combineren het onderzoek van de Business Review met een volledig implementatieplan, eventueel nieuwe organisatiestructuur en begeleiden je bij de implementatie. We brengen dus niet alleen het verbeterpotentieel in beeld, we gaan er ook mee aan de slag!
  Investering: vanaf € 15.000,-

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende analyses.

Meer informatie

Ben je na het lezen van deze informatie toe aan een vrijblijvend gesprek waarin we samen met jou sparren over jouw uitdaging? Of ben je nieuwsgierig naar de werkwijze die wij het beste bij jouw bedrijf vinden passen? Dan komen wij graag een kop koffie bij je drinken.

 

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Je mag ons natuurlijk zelf ook benaderen. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X