Het team van SmitDeVries Business

Jeroen de Vries

Jeroen de Vries MSc.

Partner

Joop Smit

Joop Smit

Partner

Cyril Mentink

Drs. Cyril Mentink

Partner

Bram Steijn

Bram Steijn

Partner

Moniek_Plattel

Moniek Plattel MSc.

Adviseur

Joeri Hollegien

Joeri Hollegien MBA

Adviseur

Erwin Schotman

Erwin Schotman

Partner

Marco van Dam

Marco van Dam

Partner

Hoe wij werken

Een praktische uitkomst

De klant heeft het meest aan duidelijkheid. Daarom schrijven we ook geen vuistdikke rapporten waar je nauwelijks doorheen komt. Wij houden ze liever lekker compact zodat je ze snel kunt lezen. Geen wollige tekst, geen poespas, maar adviezen in klare taal waar je direct mee aan de slag kan in de praktijk.

Liever op de werkvloer

Als klant heb jij het meeste aan een no-nonsense aanpak. Verwacht dus van ons geen adviseurs in driedelig kostuum, maar gewone mensen die weten wat er in een organisatie leeft. Wij werken en kijken mee op alle niveaus in jouw bedrijf. Van productievloer tot managementkantoor.

Veel kennis onder één dak

Wij hebben specialisten in financiën, ICT, productieaansturing, lean management, organisatiekunde en alle overige organisatievraagstukken. Door onze ervaring in tal van branches en bedrijven, zijn wij altijd in staat om met een sterk team naar jouw situatie te kijken. Wij werken met praktische tools die hun waarde hebben bewezen.

Het landschap verandert, de kijk op organisaties ook

Veranderingen zijn er altijd geweest. Ze volgen elkaar alleen steeds sneller op. De techniek en ICT denderen voort. Politiek en sociaal-cultureel ziet de wereld er compleet anders uit dan tien jaar geleden. De samenleving verwacht van jouw organisatie maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en een visie op ondernemen. Kortom: er ligt nogal wat druk op je schouders.

De ontwikkelingen denderen door

Dan de economie en de arbeidsmarkt. Concurrentieverhoudingen verschuiven, marges staan onder druk, het talent op de arbeidsmarkt wordt schaars, robotisering is in opmars en termen als ‘lean management’ en ‘contentstrategie’ vliegen je om de oren. Wat kan je doen? Hoe verzilver je kansen en reken je af met bedreigingen? Kortom: hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie op alle fronten optimaal presteert?

SmitDeVries helpt je daarbij. Doelgericht, pragmatisch ...

… en bij jou in het bedrijf. Wij werken tegen de stroom van adviesbureaus in. Geen: wollige rapporten, consultants in pak en adviseurs die van buitenaf meekijken. Wel: adviseurs die zeggen waar het op staat, die betrokken zijn bij alle lagen van jouw organisatie en deze van haver tot gort leren kennen om maatwerk te kunnen realiseren, een partner die jouw bedrijf begeleidt van de eerste tot de laatste stap. Kernbegrippen in onze werkwijze: informeel, eerlijk, toegankelijk, no-nonsens en maatwerk.

where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X