Bram Steijn

Meer dan in het verleden ben ik geïnteresseerd in de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.

Expertise

  • Verandermanagement
  • Training en coaching
  • Strategie ontwikkeling

Contact

https://www.linkedin.com/in/bram-steijn-15519213/

Locatie

Langkampweg 2a
8101 AS Raalte

Contact

Heb je een vraag aan Bram?

Vul dan hieronder je gegevens in en Bram neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Toen ik niets meer te verliezen had, kreeg ik alles. Toen ik ophield de persoon te zijn die ik was, vond ik mezelf. Toen ik tegenslag ervoer en desondanks mijn weg vervolgde, begreep ik dat ik vrij was mijn eigen lot te kiezen.

 

In dit teken heeft de ontwikkeling van Bram gestaan, sinds hij op 11 juli 1969 het levenslicht zag. Al als kind uit een eenoudergezin, stak hij energie in de dingen die hij graag wilde bereiken. Zijn ambitie en wil om succesvol te zijn heeft hem gevormd en ervoor gezorgd dat hij tot op de dag van vandaag bezig is met zijn groei en ontwikkeling.

 

Na zijn studie aan de Hogeschool Windesheim is Bram gestart in diverse sales-functies bij (inter)nationale bedrijven. In 1996 heeft hij zijn loopbaan verder vormgegeven binnen een toonaangevende bank in Nederland. Hier heeft hij diverse advies, management en directiefuncties bekleedt. Daar heeft hij gezorgd voor beweging en ontwikkeling van de medewerkers, teams en afdelingen waarvoor hij verantwoordelijk was. Zijn drijfveer om mensen/ teams en daarmee bedrijven te laten groeien, heeft ervoor gezorgd dat Bram in 2011 heeft gekozen om als verandermanager, trainer en coach invulling te geven aan de ontwikkeling van anderen.

 

Zijn interesse in wat mensen beweegt om de dingen te doen die ze doen, loopt als een rode draad door zijn leven. Groeien en doen groeien zijn belangrijke thema’s waar hij zich nu op richt. Individuele ontwikkeling en ook team- en leiderschapsontwikkelingen worden met humor, passie, doortastendheid en betrokkenheid door Bram begeleid.

 

“Hoe mooi zou het zijn als je na een succesvolle uitgevoerde opdracht/ taak de houding bezit, om terug te kijken en te bepalen wat je de volgende keer anders gaat doen om nog meer of sneller succes te hebben.”

 

Bram is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of Time Line Therapy™ en Master Hypnotist en Straight Line Coach.

where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X