Drs. Cyril Mentink

“Alles is zo simpel als dat je het zelf maakt.
Ballast zorgt niet voor resultaat”

Expertise

  • Lean
  • Strategie ontwikkeling
  • Training

Contact

https://www.linkedin.com/in/cyrilmentink/

Locatie

Langkampweg 2a
8101 AS Raalte

Contact

Heb je een vraag aan Cyril?

Vul dan hieronder je gegevens in en Cyril neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Enthousiast, pragmatisch en deskundig zijn kenmerken van Cyril. Hij werkte eerder als financieel- en bedrijfskundig adviseur. Daarbij houdt hij de dingen graag zo simpel mogelijk, zodat de nodige veranderingen begrepen en gedragen worden door de medewerkers van zijn klanten. Deskundigheid put hij uit zijn bedrijfskundige opleiding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Verder specialiseerde hij zich in Lean Management, waar hij ruime ervaring in verschillende branches mee heeft, zoals industrie, bouw en zakelijke dienstverlening.

 

Als partner bij SmitdeVries staat hij midden in de samenleving. Wekelijks praat hij met ondernemers, waardoor hij weet wat er in de praktijk speelt. Resultaten in de zin van kostenverlaging, snelheidsverhoging of kwaliteitsverbetering behaal en borg je alleen als de verandering tot stand komt op een manier die past bij de ondernemer en zijn bedrijf. Zijn aanpak kenmerkt zich dan ook door goed luisteren, enthousiasmeren, coachen en daadwerkelijk samen de verandering ter plekke vormgeven. Dikke rapporten horen daar niet bij.

where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X