Jeroen de Vries MSc

Expertise

  • Proces optimalisatie
  • Management Control
  • ERP selectie

Contact

https://www.linkedin.com/in/jeroendevriesvns/

Locatie

Langkampweg 2a
8101 AS Raalte
Contact

Heb je een vraag aan Jeroen?

Vul dan hieronder je gegevens in en Jeroen neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Jeroen de Vries is een ambitieuze ondernemer. Na een studie bedrijfseconomie (HBO) en een master in Business & ICT (MscBA) is hij samen met Joop Smit gestart met SmitDeVries, een bedrijfskundig adviesbureau dat samen met opdrachtgevers werkt aan het behalen van doelstellingen.

 

Jeroen combineert cijferkundig inzicht met het analyseren van processen. Daarbij kijkt hij naar de integratie van het proces met de ICT systemen. Hij adviseert vervolgens hoe de organisatie de processen en ICT systemen zo optimaal mogelijk kan inzetten, zonder de managementinformatie daarbij uit het oog te verliezen. Het betrekken van medewerkers in verandertrajecten vindt Jeroen belangrijk. Zij weten volgens hem exact waar zij dagelijks tegenaan lopen. Door hun kennis in te zetten worden volgens hem de beste resultaten bereikt. Ook worden veranderingen daardoor beter verankerd, de medewerkers hebben immers zelf mee mogen denken.

 

In zijn vrije tijd is Jeroen veel bezig met de nieuwste technologie op het gebied van computers en multimedia. Daarnaast speelt hij graag een potje poker met vrienden en is hij vaak in de sportschool te vinden.

where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X