Joeri Hollegien MBA

There is no elevator to succes…
You have to take the stairs

Expertise

  • Procesoptimalisatie
  • Medewerkersontwikkeling
  • Verandermanagement

Contact

https://www.linkedin.com/in/joerihollegien/

Locatie

Langkampweg 2a
8101 AS Raalte
Contact

Heb je een vraag aan Joeri?

Vul dan hieronder je gegevens in en Joeri neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Joeri combineert kennis graag met de praktijk. Hij houdt niet van lange rapportages als die in een la verdwijnen, maar wil zaken graag zo praktisch mogelijk aanpakken. Dat betekent dat hij de informatie het liefst bij de medewerkers op de werkvloer ophaalt om deze informatie vervolgens om te zetten naar oplossingen waar de organisatie echt verder mee komt.

 

Anderen omschrijven Joeri als een analyticus, iemand die door te vragen, goed te luisteren en te observeren snel ziet wat er speelt. Om dit vervolgens om te zetten naar praktische adviezen en oplossingen. Waar Joeri in gelooft is dat processen en procedures belangrijk zijn, maar dat de mensen/medewerkers de echte (klant)waarde toevoegen. Het zoeken naar de optimale balans tussen die twee is wat het werk voor Joeri zo uitdagend maakt.

where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X