Joop Smit

Expertise

  • Bedrijfsovername
  • Management Control
  • Bedrijfsstrategie

Contact

https://www.linkedin.com/in/joopsmit

Locatie

Langkampweg 2a
8101 AS Raalte

Contact

Heb je een vraag aan Joop?

Vul dan hieronder je gegevens in en Joop neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Joop Smit heeft bijna 50 jaren werkervaring, waarvan de laatste 35 jaar als accountant/ondernemer. Hij heeft aan de wieg gestaan van wat nu een middelgroot kantoor van accountant en belastingadviseurs is in het oosten van het land.

 

In 2008 heeft Joop, samen met Jeroen de Vries, SmitDeVries opgericht. En tot op de dag van vandaag is hij als partner verbonden aan SmitDeVries. In die hoedanigheid treedt hij graag op als adviseur voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf.

 

In een steeds complexer wordende omgeving is het voor de MKB-ondernemer van essentieel belang heldere toekomstplannen te formuleren en de weg uit te stippelen waarlangs zijn doelen kunnen worden bereikt. Hij staat er vaak alleen voor om op allerlei terreinen beslissingen te moeten nemen. Deze beslissingen moeten zijn gebaseerd op de juiste keuzes en uitgangspunten.

 

Door zijn achtergrond beschikt Joop over financiële deskundigheid. Hij kent en begrijpt echter ook de emoties van de ondernemer. Door zijn ervaring kan hij meepraten over vele onderwerpen die de ondernemer bezighouden. Is er een ander specialisme vereist dan Joop zelf kan bieden, dan kan hij zijn collega’s binnen SmitDeVries of andere deskundigen uit zijn netwerk inschakelen.

 

In zijn vrije uurtjes is Joop vaak in de natuur te vinden. Ook op dat gebied wil hij graag zijn kennis overbrengen op andere mensen. Hij gaat als gids mee de natuur in om mensen alles te leren over het gedrag en zang van vogels. Ook geeft hij regelmatig voor groepen mensen presentaties/lezingen over de in Nederland voorkomende vogels.

where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X