Marco van Dam

“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.”

(Henry Ford)

Expertise

  • Verandermanagement
  • Learning & Development
  • Coaching

Contact

https://www.linkedin.com/in/marcojhvandam/

Locatie

Langkampweg 2a
8101 AS Raalte

Contact

Heb je een vraag aan Marco?

Vul dan hieronder je gegevens in en Marco neemt zo snel mogelijk contact met je op.


De mate van succes of de invloed die je als persoon op succes hebt is afhankelijk van hoe goed je jezelf kent. Als je het lef hebt om regelmatig in de spiegel te kijken, om jezelf met je sterke punten en je ontwikkelpunten te confronteren, pas dan kun je beginnen een goede leider te zijn.
Ik help je daar graag bij.

 

Met een bedrijfskundige opleiding als achtergrond heb ik binnen middelgrote en grote organisaties diverse managementfuncties bekleed en ben daarbij verantwoordelijk geweest voor diverse strategische transities.

 

Vanuit SmitDeVries richt ik mij op ontwikkeling. Ik zorg dat er beweging komt op individueel-, team- of organisatieniveau. Mijn doel; ontwikkelen van het volledige potentieel. Ik ben van nature nieuwsgierig, analytisch, gedreven en mens- en doelgericht. Vanuit deze competenties adviseer ik op strategisch niveau en faciliteer ik ontwikkeling door het toepassen van gerichte training en impactvolle coaching. Met focus op het proces zonder het doel uit het oog te verliezen zorg ik er voor dat veranderingen duurzaam zijn.

 

Mijn passie voor continuous improvement geeft mij de energie elke dag te excelleren. Door mijn ervaring weet ik wat er komt kijken om verbeterinitiatieven door te voeren en deze door verschillende lagen in een organisatie te laten accepteren.

where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X