Moniek Plattel MSc

Expertise

  • Onderzoek en ontwikkeling
  • Strategisch HR
  • Organisatie inrichting

Contact

https://www.linkedin.com/in/moniekplattel/

Locatie

Langkampweg 2a
8101 AS Raalte
Contact

Heb je een vraag aan Moniek?

Vul dan hieronder je gegevens in en Moniek neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Empathisch, doelgericht en een tikkeltje eigenwijs zijn mijn kenmerken. Na de studie Arbeid & Organisatiepsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik eerst aan de slag gegaan in de rol van A&O Psycholoog / Recruiter. Als Learning & Development Adviseur / Trainer bij SmitdeVries verbind ik graag wetenschappelijk onderbouwde methodieken aan de dagelijkse praktijk van de business. Daarbij ben ik altijd gericht op ontwikkeling en beweging van zowel mens als organisatie.

 

Wat mij onderscheidt van anderen is het lef om samen met jou uit te diepen wat er nou echt speelt en ook de vraag achter de vraag te stellen. Ik ben nieuwsgierig van aard en waar nodig confronterend, maar altijd met respect en waardering voor ieders kwaliteiten en talenten. Het opzoeken van de ‘spanning’ tussen de persoon en de omgeving is voor mij elke keer weer een avontuur. Ik geloof er sterk in dat als je iets wilt veranderen, je dat zelf moet doen en je daar zelf verantwoordelijk voor bent. Met oprechte interesse, een luisterend oor en een gezonde dosis humor ga ik voor niets minder dan het beste resultaat.

 

Ook in mijn vrije tijd ben altijd in voor spanning en uitdaging. Daarom ben ik dan ook geregeld in de dojo te vinden om een potje te boksen en daarnaast ga ik graag op reis om nieuwe landen en culturen te ontdekken.

where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X