Referenties

Klanten aan het woord

Marc Oude Veldhuis
Directeur,
Van den Berg Beton
“Of het toeval is of voorbestemd, weet ik niet. Feit is wel dat we in SmitDeVries een partij hebben gevonden die bij ons past en waarmee het klikt. Die in goede sfeer met ons werkt, niet te ver van de praktijk staat en die zeker niet hoogdravend is.”
Marco Wijnen
Eigenaar,
Nexus Infra
De samenwerking met SmitDeVries heeft onder andere geleid tot een nieuw programma voor de financiële bewaking en een digitaal bonnensysteem dat matcht met het systeem van de accountant. Met één druk op de knop kunnen we zien hoe we er voor staan. Ook hebben we een klantwaardeonderzoek laten doen dat zelfs tot andere keuzes heeft geleid.” Wij hebben een klik met SmitDeVries. Het zijn prettige mensen, ter zake kundig en erg betrouwbaar.”
Loes Hassink
Directeur,
Hassink Drukkerij
SmitDeVries helpt ons doelen te stellen en op een bepaalde manier in het leven te staan. Dat is niet altijd leuk en soms worden we bij de oren gepakt, maar je leert bepaalde technieken en dat geeft echt resultaat.”
Bob Lenferink
DGA,
Schilderwerken Lenferink
“Als externe partij houdt SmitDeVries ons scherp. Wij zien dat we duidelijke stappen hebben gemaakt om de ondernemers te worden die we willen zijn. Bovendien helpt de persoonlijke coaching ons bewuster te zijn van de doelen. En dan hoef je niet eens altijd zelf het voortouw te nemen. Je kunt ook mensen aanzetten zelf met de oplossing te komen.” De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen.”

Onze klanten

In de afgelopen jaren hebben wij voor veel organisaties en instellingen mogen werken. Hieronder krijg je een indruk van de klanten waarvoor wij hebben gewerkt.

Grendel Games
Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


Bedrijven en organisaties hebben steeds meer moeite de snelle veranderingen in de maatschappij bij te benen. Toch is dit nodig om te overleven. SmitDeVries is een adviesbureau dat kiest voor een persoonlijke benadering op basis van drie pijlers: Business (organisatieadvies), People (persoonlijke- en teamontwikkeling) en Academy (online leren). Wij kennen de vraagstukken waar jij mee te maken hebt en hebben de experts in huis die jou helpen jouw organisatie toekomstproof te maken.