Referenties

Cindy Lourens
Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

“SmitDeVries heeft voor ons in zeer korte tijd een nette kwalitatief uitstekende opdracht verleend. Het in kaart brengen van 20 nog niet gestandaardiseerde werkprocessen in de kerstperiode is geen makkelijke opgave. Naast dat het met Joeri en Jeroen zeer prettig is samenwerken hebben zij uitstekend advies gegeven over hoe bepaalde processen efficiënt en werkbaar zouden kunnen verlopen.

Het team heeft het proces daarnaast als positief ontvangen waarbij het in kaart brengen van processen ook een kleine change in denkwijze heeft meegebracht. Dank voor deze waardevolle bijdrage met als resultaat een set kwalitatief goed uitgewerkte werkprocessen in een overzichtelijke, korte en krachtige documentatie”.

“Bij DMT werken we niet alleen aan oplevering van de installaties voor onze klanten, maar ook aan het verbeteren van onze uitvoeringsorganisatie en het behouden van optimale grip op onze projecten. Hier heeft SmitDeVries ons afgelopen zomer bij geholpen.

Achteraf kunnen we zeggen dat het onderzoek van SmitDeVries de gewenste impact heeft gehad. De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf, met draagkracht voor de verandering als gevolg. SmitDeVries heeft ons een aantal concrete adviezen meegegeven. Deze zijn we nu aan het invullen en ondanks dat de opdracht van SmitDeVries er bij oplevering van het adviesrapport op zat, blijven ze betrokken bij de manier waarop DMT hun adviezen opvolgt. Geen verrassingen achteraf, wel uitkomsten waar we iets mee kunnen én doen!”

Arne Jelmer Nijmeijer
DMT-ET

DMT

Marco Wijnen
Nexus Infra

Nexus Infra

“Tot vijf jaar geleden waren wij onderdeel van Ballast Nedam en toen zijn we voor onszelf begonnen. De wegenbouw wordt dan niet anders, maar alles er omheen wel. Er komt van alles op je pad en we hadden behoefte aan ondersteuning. Eerst zijn we op maandelijkse basis met SmitDeVries in gesprek gegaan en in de loop van de tijd zijn diverse collega’s ingevlogen. Dat heeft onder andere geleid tot een nieuw programma voor de financiële bewaking en een digitaal bonnensysteem dat matcht met het systeem van de accountant. Met één druk op de knop kunnen we zien hoe we er voor staan. Bij Ballast Nedam waren we al wel gewend projecten te bewaken, maar nu weten we echt hoe de totale tent er voor staat. Alles is digitaal en veel professioneler geregeld. We zijn in control en dat geeft rust.

Ook hebben we een klantwaardeonderzoek laten doen dat zelfs tot andere keuzes heeft geleid.

Ik werk graag samen met SmitDeVries omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt. Wij hebben een klik met SmitDeVries. Het zijn prettige mensen, ter zake kundig en erg betrouwbaar. Ik durf ze stuk voor stuk de portemonnee mee te geven.”

“Na een aantal hectische jaren was het tijd om te werken aan onze persoonlijke ontwikkeling. Bram Steijn is de trainer/coach die ons helpt doelen te stellen en op een bepaalde manier in het leven te staan. Dat is niet altijd leuk en soms pakt hij je bij de oren, maar je leert bepaalde technieken en dat geeft echt resultaat.”

“Ik merk aan mijn omgeving dat ik mijzelf anders presenteer en daar krijg ik positieve reacties op. Bram zegt altijd: ‘wat je geeft, krijg je terug’. We hebben gemerkt dat we de laatste jaren te weinig hebben gegeven, dus we investeren nu vooral ook in de relatie met onze medewerkers. We stellen ons opener op, dat spreekt aan en je
creëert wederzijds respect en begrip.”

We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling.”

Loes Hassink
Hassink Drukkerij

Hassink Drukkers

Bob Lenferink
Schilderwerken Lenferink

Lenferink

“Anderhalf jaar geleden hebben Luc en ik het familiebedrijf overgenomen. We hadden een duidelijke visie op de ontwikkeling van de markt, de doelgroepen en de diensten die we graag willen leveren. Toch merkten we dat we teveel ad hoc bezig zijn. Kortom, we hebben behoefte aan meer structuur. Na een scan adviseerde SmitDeVries ons binnen een lean-traject een aantal stappen te maken en we hebben daar 2,5 jaar voor uitgetrokken. Het hoefde niet snel, als het maar gebeurt.

Als externe partij houden ze ons scherp en voorkomen ze dat we gaan zigzaggen. We zitten nu midden in het traject en je ziet al dat we duidelijke stappen hebben gemaakt om de ondernemers te worden die we willen zijn. Bovendien helpt de persoonlijke coaching ons bewuster te zijn van de doelen. En dan hoef je niet eens altijd zelf het voortouw te nemen. Je kunt ook mensen aanzetten zelf met de oplossing te komen.

De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen.”

“Een jaar of twee geleden hebben we SmitDeVries ingeschakeld voor de ISO 14001 certificering. Ze hebben ons geholpen een goede structuur aan te brengen, handboeken te maken en de rol van onze mensen in kaart te brengen. En momenteel krijgen we als managementteam coaching en ondersteuning hoe we nog meer op zoek kunnen gaan naar de kracht van de organisatie. De een is analytisch, de ander creatief en je hebt medewerkers die ‘gewoon’ hard werken. Soms moet je dat meer met elkaar mixen.”

“Er is geen revolutie gaande bij Van den Berg Beton. We nemen kleine stapjes. Het ISO-certificaat hebben we gehaald en als management gaan we nu beter en gestructureerder te werk. Dat zorgt voor rust in de onderneming.”

“Of het toeval is of voorbestemd, weet ik niet. Feit is wel dat we een partij hebben gevonden die bij ons past en waarmee het klikt. Die in goede sfeer met ons werkt, niet te ver van de praktijk staat en die zeker niet hoogdravend is.”

Marc Oude Veldhuis
Van den Berg Beton

Van den Berg Beton

Onze klanten

In de afgelopen jaren hebben wij voor veel organisaties en instellingen mogen werken. Hieronder krijg je een indruk van de klanten waarvoor wij hebben gewerkt.

Kamer van Koophandel
Xonar
Openbaar Ministerie
Nexus Infra
DMT
Grendel Games
A.Hak
Ufkes
Ikwilvanmijnautoaf
PCA Mobile
Willemsen_Installatie
Van den Berg Beton
Maan
Roelofsen
Hoogeboom_Raalte
Eten en co
Pim Mulier
Dealer Direct
MCL BV
MRC Techniek
Meijer
Bajo
Nijhof
Modus Modelmakerij
Blijkaartje
Citadel
Rating Finance
Hutten metaal
Knolbouw
BKD
VolkerWessels
Booijink
Loostad
Snoeks
Lenferink
Aberson
Tekenbureau Alferink
TWS
Lovink Enertech
ITB2
Hoogeslag
Facadis
DeVOBO
Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X