Coaching

Een externe coach is objectief en kijk met een frisse blik naar je bedrijf en je medewerkers. Hij of zij beschikt over expertise die binnen jouw bedrijf niet aanwezig is en neemt coachingtaken op zich die anders wegens tijdgebrek blijven liggen. Dat zijn grote voordelen.

Coaching door SmitDeVries

SmitDeVries biedt de volgende vormen van coaching aan.

Executive / Management Coaching

Als directeur of manager is je eigen gedrag doorslaggevend voor succes. Vaak wordt dat gedrag namelijk gekopieerd door de werknemers waarvoor jij verantwoordelijk bent. Met Executive Coaching helpen wij jou aan meer inzicht in je eigen gedrag als leidinggevende. We kijken samen naar het effect van jouw gedrag op de organisatie en wat de gevolgen daarvan zijn. We leren je om afscheid te nemen van ineffectief gedrag en dit te vervangen voor krachtig effectief gedrag.

Performance Coaching

Deze vorm van coaching geven we op individueel niveau, maar ook voor teams en zelfs voor de hele organisatie. Het is maar net waar de situatie om vraagt. Het doel van performance coaching is om de prestaties te verbeteren of om de betrokkenheid van werknemers te verhogen. Op deze manier optimaliseer je de samenwerking tussen je werknemers en binnen jouw teams.

Business Coaching

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een sparringpartner die niet verbonden is aan je eigen onderneming. Iemand die een klankbord voor je kan zijn. Met business coaching helpen wij je om zaken vanuit een ander of nieuw perspectief te bekijken. Op deze manier ga je nieuwe oplossingen of mogelijkheden creëren.

Personal Coaching

Personal Coaching draait om jou. Hoe kun jij jouw effectiviteit vergroten en optimaliseren om uiteindelijk meer succes te behalen. Deze coaching geeft je een helder inzicht in jouw krachten, passies en talenten. Tijdens dit traject gaan wij samen aan de slag om jouw veranderproces op te starten.

Team Coaching

Bij Team Coaching kijken we naar de onderlinge samenwerking en interactie van je teamleden. Wij ontdekken en analyseren collectieve patronen en maken die in het team bespreekbaar. Vanuit onze analyse maken we plannen en afspraken om de effectiviteit van het team te vergroten.

Loopbaan Coaching

Veel mensen komen op het punt waarop ze zich afvragen of het werk dat ze doen nog wel bij hen past. Dan is het moeilijk om in de waan van de dag duidelijkheid te krijgen voor jezelf. Je wilt namelijk weten of jouw huidige baan nog voldoet. En zo niet, wat wil je dan wel?  Vragen als: ‘Welke baan past bij mij? Of hoe kan ik meer voldoening uit mijn huidige job halen?’ kunnen je behoorlijk bezig houden.

Door middel van Loopbaan Coaching zorgen wij dat je inzicht krijgt in waar jij goed in bent. We kijken samen of jouw huidige baan je energie oplevert of energie kost We komen erachter wat je echte ambities zijn en welke acties je kunt ondernemen om deze waar te maken.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!