HR

Human Resource is een spil in elke afdeling. Het juist inrichten van je HR instrumenten zorgt er namelijk voor dat je jouw bedrijfsdoelstellingen haalt. Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding van HR afdelingen. Hierbij ondersteunen wij jou met de volgende dienstverlening.

Wat wij voor jou kunnen betekenen, dat lees je hieronder.

Ontwikkel- en opleidingsbehoefte organisatie in kaart brengen (opleidings- en ontwikkelplan)

Door medewerkers te laten groeien in de richting die ze willen, creëer je een enorme motivatieboost in je bedrijf. Je zet mensen in op de juiste manier. Door te kijken welke competenties je nodig hebt in je bedrijf en hier de juiste medewerkers aan koppelt, haal je jouw doelen sneller en effectiever.

Functieprofielen

Heb je alle taken en verantwoordelijkheden duidelijk verdeeld in je organisatie? Het liefst zo dat ieders talent tot zijn recht komt. Nee? Dan helpen wij je daarbij! Wij zorgen voor duidelijke functieprofielen, heldere taakomschrijvingen en een afbakening van bevoegdheden. Zo weet jij precies wie er binnen jouw organisatie waar verantwoordelijk voor is.

Onboarding

Personeel is je kostbaarste bezit. Je investeert in opleiding, werkgeluk en probeert ze betrokken te houden. Jammer dat het soms aan het begin al misgaat, bij de aanname dus. In het inwerkproces wordt vaak te weinig de tijd genomen om nieuw personeel te integreren in de organisatie. Hierdoor zie je vaak dat nieuwe medewerkers onnodig lang ‘zwemmen’ in het bedrijf. Dit kost veel extra energie, bijvoorbeeld door misverstanden (of nog erger: onbegrip) op te lossen.

Wij helpen je bij een stabiel en consistent inwerkprogramma. Een traject waarin je organisatiecultuur, de bedrijfsstructuur en alles wat er in jouw onderneming speelt de revue passeert. Kortom: je zorgt ervoor dat iedere nieuw personeelslid jouw DNA meekrijgt.

Functioneren en beoordelen

Het functioneren en beoordelen van medewerkers doet ieder bedrijf anders. Dat mag ook. Onderschat alleen niet het belang dat werknemers hechten aan gesprekken over hun functioneren. Het biedt zekerheid dat ze op de goede weg zijn. Het zorgt voor waardering en betrokkenheid. En ze worden op tijd gewaarschuwd als er iets moet veranderen.

Er zijn tal van manieren om deze cyclus uit te voeren. Het is maar net waar jij je als werkgever prettig bij voelt. Wij helpen je aan de wijze die voor jou geschikt is.

Salaris- en functiehuis

Je onderneming groeit, dus ook je personeelsbestand. Oude salarisafspraken met individuele medewerkers kunnen transparantie in de weg gaan staan. Hoe groter je wordt, hoe meer behoefte er is aan één beloningsstructuur.

Wij richten samen met jou een open en duidelijk salarishuis in. Met aan ieder salaris een duidelijk gekoppeld functieprofiel.

Duurzame inzetbaarheid

Je wilt klaar zijn voor de toekomst. Daarom volg je de ontwikkelingen in jouw markt op de voet. Je medewerkers maken deze stappen ook. Werken is tegenwoordig een continu leerproces. Dat vraagt wat van je medewerkers. Door actief met duurzame inzetbaarheid bezig te zijn, vergroot je het werkgeluk van je werknemers. Je beperkt de werkstress en verhoogt het welzijn én de betrokkenheid.

Wij helpen je graag met de implementatie van duurzame inzetbaarheid in jouw HR-beleid. Samen gaan we aan de slag met interne mobiliteit en arbeidstijdmanagement. Daarnaast gaan we de onderlinge communicatie en samenwerking in jouw bedrijf optimaliseren.

Maatwerk

Wij geloven niet in een standaard aanbod voor onze klanten. Daarom richten wij de strategie workshop zó in, dat hij exact aansluit op jouw wensen en behoeften. Daarom gaan wij graag vrijblijvend met je in gesprek. Wat is jouw vraagstuk, waar loop jij tegenaan? En hoe kunnen wij je daarbij helpen. Allemaal vragen waar we graag achter komen als we samen een kop koffie drinken. Zie je dit zitten? En wil jij ook graag met ons sparren? Vul dan je gegevens onderaan deze pagina in en wij nemen contact met je op. Je kan ons ook zelf benaderen via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

Ik wil sparren

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!