Lean Scan

Je hebt al kennis gemaakt met Lean

En je wilt de volgende stap zetten. Of je wilt graag weten welke lean tools jouw bedrijf kunnen helpen. Kortom, je gelooft in de principes van lean en wilt er graag mee aan de slag. Je weet alleen niet waar je moet beginnen. In dat geval is de Lean Scan iets voor jou.

 

Wat is de Lean Scan?

De Lean Scan is een onderzoek waarin wij bij jouw bedrijf toetsen op welke manier lean wordt ingezet, of ingezet kan worden. Afhankelijk van jouw wensen beoordelen we bijvoorbeeld in hoeverre jouw medewerkers de principes van lean kennen. We kijken mee op de werkvloer en op kantoor. En we gaan in gesprek met jou als eigenaar, directeur of manager. Zo krijgen we een beeld van mate waarin lean op dit moment wordt ingezet en ‘leeft’ binnen jouw bedrijf.

 

Als we dit inzicht hebben, gaan we met jou in gesprek. We laten je zien waar je de volgende stap kan zetten, welke lean tools je kan inzetten en wat het je oplevert. Zo weet jij waar je mee aan de slag kan. En waar wij je bij kunnen helpen.

Aankomende Lean trainingen

Ik wil meer weten over de Lean Check

Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend gesprek! Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!