HR Performance Program

HR wordt steeds belangrijker voor een organisatie. Een duurzame inzet van mensen, het functioneren van teams en het neerzetten van een organisatiestructuur zijn randvoorwaarden om strategische doelstellingen te halen.

Doordat HR steeds belangrijker en complexer wordt, is er bij directie en management een groeiende behoefte aan advies. Bijvoorbeeld op het gebied van de mix tussen mens en technologie, of op team- en organisatieontwikkeling. Onderwerpen als employer branding, learning & development, vitaliteit en leiderschap worden steeds belangrijker. Hoe je als ondernemer met deze zaken omgaat, straalt af op je organisatie.

Hoe populair je als werkgever bent, hangt voor een groot deel af van hoe je je HR geregeld hebt. Voor veel HR-termen is wat extra uitleg niet overbodig. Gelukkig hebben wij de juiste kennis in huis.

Met het Human Resource Performance Program helpen wij HR-afdelingen en HR-professionals met het meedenken in strategische vraagstukken. Samen ontwikkelen en implementeren we krachtige, effectieve processen en tools op gebieden als instroom, doorstroom en uitstroom.

Wij gebruiken hiervoor interactieve en inspirerende workshops, trainingsmodules en coaching. Naast kennis en vaardigheden staan in onze trajecten gedrag en borging centraal. Wij zorgen ervoor dat er werkelijk een effectieve en duurzame verandering plaatsvindt op het gebied van jouw HR-strategie. Daarnaast garanderen wij een verbetering van de effectiviteit van de gehele HR-cyclus.

Klanten die je voor gingen

Hassink Drukkers
Marosel
Salet

Blogs

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.