Whitepapers

Het delen van kennis is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Dit doen wij door middel van ons blog, artikelen en whitepapers. Hieronder vind je onze whitepapers.

Whitepaper 'Persoonlijke ontwikkeling'

Het gesprek aangaan over de persoonlijke ontwikkeling van jezelf en/of je medewerkers is nog lang niet altijd makkelijk. Want op het moment dat een ontwikkelvraag eenmaal is uitgesproken schept dat ook verwachtingen over en weer.

 

Daar staat tegenover dat de maatschappij om ons heen continue verandert en dat vraagt juist om continue persoonlijke ontwikkeling. De grote vraag is daarom hoe je hier op een praktische manier mee aan de slag kan gaan.

 

In de whitepaper ‘persoonlijke ontwikkeling’ geven wij antwoord op die vraag aan de hand van een aantal tips die je direct kan inzetten.

persoonlijke ontwikkeling

Whitepaper 'U wilt besparen'

Verbetering, kansen en mogelijkheden om te besparen zijn elke dag aanwezig binnen je organisatie. Alleen hoe begin je dan?

 

Lees in dit whitepaper waar je rekening mee moet houden en waarom.

whitepaper u wilt besparen

Whitepaper 'The lean startup'

Hoe zet je een goed idee om in een succesvolle onderneming? De methode ‘The Lean Start-up’ van Eric Ries geeft inzicht hoe je een startup bestuurt en succesvol maakt.

 

In dit kennisdocument geven wij een samenvatting van deze methode, zodat je de belangrijkste elementen uit zijn methode leert begrijpen.

the lean startup

Whitepaper 'Intervisie'

Bij intervisie gaat het er om dat je vanuit een gelijkwaardige inbreng van de deelnemers elkaar stimuleert tot nadenken en creativiteit en worden eerder geleerde zaken weer bewust en bespreekbaar. En het verhoogt daarnaast de motivatie!

 

Hiervoor zijn verschillende methodieken die we in dit whitepaper toelichten.

whitepaper Intervisie
Bedrijven en organisaties hebben steeds meer moeite de snelle veranderingen in de maatschappij bij te benen. Toch is dit nodig om te overleven. SmitDeVries is een adviesbureau dat kiest voor een persoonlijke benadering op basis van drie pijlers: Business (organisatieadvies), People (persoonlijke- en teamontwikkeling) en Academy (online leren). Wij kennen de vraagstukken waar jij mee te maken hebt en hebben de experts in huis die jou helpen jouw organisatie toekomstproof te maken.
X
X