SmitDeVries verbeteren

Kan het beter/anders? 

 

Is voor jou het eerste kwartaal van dit jaar ook voorbij gevlogen? Voor ons in ieder geval wel. Afgelopen maanden hebben wij heerlijk gewerkt aan de doelen die wij hebben gesteld voor 2018. Het mooie is dat er gedurende de afgelopen 3 maanden ook nieuwe doelen zijn geformuleerd. En dat eerder gestelde doelen (hoe vers dan ook) zijn aangescherpt en ontwikkeld. We leven in een dynamische wereld en daardoor is continu bijsturen, ontwikkelen en vernieuwen een must. 

 

Doelen

En dat brengt ons dan ook tot de vraag: Hoe scherp zit jij op deze veranderingen? Heb jij je doelen scherp en werk je er ook werkelijk aan? Wat is de laatste verbetering of innovatie die je in jouw bedrijf hebt doorgevoerd? 

 

Het zou zo maar kunnen dat de waan van de dag het werkelijk werken aan je doelen in de weg staat. Niets menselijks is ons vreemd, nietwaar…..? En dan de oude tegeltjeswijsheid; “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. In hoeverre gaat die op voor jou en je bedrijf? Wij voegen aan de wijsheid altijd het zinnetje “of nog minder” toe. In onze beleving is stilstand namelijk achteruitgang. Hoe innovatief ben jij en ben je werkelijk gecommitteerd aan de doelen die je hebt gesteld? 

 

Nieuwe blogreeks

In de komende weken gaan wij je helpen bij deze vragen. In verschillende blogs geven wij je het antwoord hierop. Dat doen we zoals je van ons gewend bent: met pragmatische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. 

 

Aan de slag 

Kan je niet wachten op deze blogs en wil je nu al aan de slag? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek. Je bereikt ons via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. 

Related posts