Lean

Je wilt Lean binnen jouw bedrijf. Omdat je weet dat Lean niet in eerste instantie gaat over kostenbesparing, maar dat er nog veel meer is, namelijk toegevoegde waarde voor jouw klant. En dat komt mooi uit, want de klant staat bij jou centraal. Het spreekt je aan om na te denken over ‘klantwaarde’, ‘verspillingen‘, ‘variatie‘ en ‘flexibiliteit‘ in je organisatie als middel om jouw strategie, leiderschap en processen zo te organiseren dat klanten en medewerkers tevreden zijn. Goed voor je rendement en je continuïteit!

 

Continu verbeteren

Om daar te komen wil je weten hoe je gestructureerd continu kunt verbeteren om steeds meer waarde toe te voegen en onzinnige werkzaamheden weg te organiseren. Daar zit je kostenbesparing!

Wij omarmen de Lean filosofie écht. We kennen niet alleen een paar krachtige tools, maar maken al onderscheid in de basis. Vanuit die fundamenten bieden onze specialisten verschillende diensten op maat om specifiek in jouw situatie het optimale resultaat te bereiken binnen de door jouw gewenste tijd.

Wil je vrijblijvend sparren over de manier waarop Lean binnen jouw bedrijf waarde kan toevoegen? Vul je gegevens dan onderaan deze pagina in, dan nemen wij contact met je op! Je mag ons natuurlijk zelf ook benaderen. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

Wil je meer weten over de diensten die wij aanbieden? Lees dan hieronder verder.

Lean workshops

Met onze lean workshops ga je op een praktische manier aan de slag met lean binnen jouw bedrijf. Denk aan een 5S workshop waarin je orde en netheid aanbrengt in je bedrijf. Of een verspillingensessie waarin je samen met je medewerkers op zoek gaat naar de verspillingen in je bedrijf. Maar ook een kaizen waarbij je met een verbeterteam aan de slag gaat met een specifiek probleem. Kortom, wij hebben verschillende workshops die je in kan zetten. Wil je daar meer over weten?

Lean scan

In het verleden ben je al in aanraking gekomen met lean. Alleen lijkt het naar de achtergrond te zijn gezakt. En je weet niet precies hoe je verder moet. Dat je verder wilt, dat is dan wel weer duidelijk.

Voor deze situatie hebben wij de lean scan. Wij komen bij jou op het bedrijf en we toetsen de mate waarin je nu werkt volgens de lean filosofie en methodieken. Daarbij geloven wij dat lean een middel is en geen doel. We leggen daarom de focus op de lean tools die binnen jouw bedrijf echt waarde toevoegen. Door gesprekken met jou en je medewerkers brengen wij de situatie in beeld en geven je een indicatie van het potentieel binnen jouw bedrijf.

De lean scan is een snelle manier om inzichtelijk te krijgen waar het potentieel binnen jouw bedrijf ligt. De scan wordt namelijk binnen 2 dagen uitgevoerd. Je kan dus snel vervolgacties nemen! Wil je meer weten?

Lean Boost

De Lean Boost doet precies wat de naam doet vermoeden: het geeft lean binnen jouw bedrijf een boost. De manier waarop je werkt met lean, de manier waarop lean leeft binnen je bedrijf ende resultaten die je behaalt met lean.

De Lean Boost is een volwaardig programma dat wij afstemmen op jouw wensen. Klik hieronder voor meer informatie over de Lean Boost.

Lean scene investigation

Lean Scene Investigation is een verbeterprogramma in de vorm van een hybride serious game. Lean Scene Investigation is een combinatie van gamification, Lean Six Sigma en slimme App technologie. LSI stelt mensen in staat om snel het verbeterpotentieel van eigen processen, te identificeren, te analyseren en op te lossen. Wil je meer weten?

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of wil je weten of wij ook wat voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. Je kan je gegevens ook hieronder invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!