Management Performance Program

Een bedrijf is samengesteld uit verschillende personen met eigen karakters en verschillende behoeften. Toch is het belangrijk dat iedereen een bijdrage levert aan de missie, visie en doelstellingen van de organisatie. Voor managers is het best lastig om koersvast te blijven en tegelijkertijd iedereen tevreden en gecommitteerd te houden.

Met het Management Performance Program helpen wij ervaren en onervaren managers met vraagstukken over leiderschap (leadership) en management. Hoe houd ik mijn mensen geïnspireerd en tevreden? En hoe behaal ik met mijn team de gestelde doelen? Samen zorgen wij ervoor dat managers zelfstandig richting kunnen bepalen. En nog belangrijker hoe ze de gekozen koers op een heldere en inspirerende manier kunnen overbrengen. Wij zorgen dat zij effectieve vaardigheden ontwikkelen om medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast blijven ze natuurlijk de juiste dingen voor de organisatie doen.

Wij gebruiken hiervoor interactieve, inspirerende workshops, trainingsmodules en coachingstrajecten waarbij naast kennis en vaardigheden ook gedrag en borging centraal staan. Wij zorgen ervoor dat er werkelijk een effectieve en duurzame verandering plaatsvindt op het gebied van leiderschap. Zowel bij de managers, de managementteams als binnen de hele organisatie.

Klanten die je voor gingen

DMT
Knolbouw
Roelofsen

Blogs

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.