Management Performance Program

Wil jij je leiderschapskwaliteiten een flinke boost geven?

Op een manier waarbij je vanuit zelfvertrouwen handelt, koersvast blijft en je team tevreden houdt? Met het Leadership Performance Program haal je het beste in jezelf en je team naar boven, zodat er een sterke, betrokken organisatie ontstaat. Wij helpen je een managementstijl te ontwikkelen die past bij de cultuur, missie en visie van de organisatie. En rekening houdt met de verschillende personen en karakters die jouw bedrijf rijk is. Hoe ga je daarmee om? Hoe houd je iedereen gecommitteerd en zorg je dat de beoogde doelen behaald worden? Hoe breng ik de gekozen koers over op een heldere en inspirerende manier? Hoe zorg ik voor een plezierige werksfeer waarin medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen?

We laten het je graag ervaren. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Herken jij dit?

 • Je wilt binnen de organisatie een duidelijke leiderschapscultuur neerzetten waar elke leidinggevende zich in kan vinden en naar handelt;
 • Je bent onlangs doorgegroeid naar een management rol maar je hebt vraagtekens hoe je je leiderschapsrol het beste kunt invullen;
 • Je bent al een tijd verantwoordelijk voor een team maar je vindt het moeilijk om stabiel te zijn in je leiderschapsgedrag;
 • Je zou graag het eigenaarschap bij jouw medewerkers willen vergroten vanuit jouw rol als leidinggevende;
 • Je wilt graag leidinggeven op een koersvaste en krachtige manier, maar mist hierin toch wat zelfvertrouwen;
 • Je ziet onvoldoende resultaat van jouw manier van leidinggeven in het gedrag van jouw medewerkers;
 • Je wilt leren hoe je resultaatgerichte (coach)gesprek voeren, waardoor je de betrokkenheid en het leervermogen van de ander verhoogt;
 • Je bent op zoek naar verdieping om jouw leiderschapsstijl nog effectiever en natuurlijker uit de verf te komen.

“70% van jouw gedrag wordt overgenomen door je medewerkers. Een goed voorbeeld doet goed volgen.” Marco van Dam, partner SmitDeVries

Wat kan het Leadership Performance Program voor jou betekenen?

Jouw managementstijl is vaak een persoonlijke (onbewuste) keuze. Het komt voort uit ervaringen uit het verleden. Hoe je zelf bent aangestuurd of wat je zelf prettig vindt. Maar heeft dit wel het beoogde effect op jouw medewerkers? Past het wel bij de cultuur van de organisatie? Voel je dat je handelt uit vertrouwen en overtuiging in plaats vanuit angst of onzekerheid? Jouw medewerkers voelen dit wel. En handelen er ook na. Het gevaar is dat wanneer jouw managementstijl niet overeenkomt met de behoeftes van je werknemers en cultuur van het bedrijf, de motivatie, effectiviteit en loyaliteit van je team terugloopt. Duurt dit te lang, dan zie je een hoog verloop. Innovatiekracht, ervaring en expertise lopen over naar de concurrent.

Met het Leadership Performance Program zorgen wij er samen voor dat er een effectieve, duurzame verandering plaatsvindt op het gebied van leiderschap. Jij leert hoe jij je invloed op een goede manier kan vergroten. Je (her)ontdekt je talenten en weet deze in te zetten om je team in beweging te zetten. Je weet hoe je richting geeft aan je collega’s op een natuurlijke wijze.

Hoe ziet het Leadership Performance Program eruit?

Met het Leadership Performance Program helpt SmitDeVries jou inzicht te krijgen in jullie huidige leiderschapscultuur. We ontdekken samen of jullie managementstijl past bij de missie, visie, strategie en doelstellingen die jullie voor ogen hebben. Het Leadership Performance Program is altijd maatwerk. Maar de volgende elementen komen altijd aan bod:

 • We maken een praktisch en direct toepasbaar plan voor een effectieve leiderschapscultuur;
 • Stap voor stap helpen we jullie met de implementatie en borging;
 • Dit doen we met trainingen, coaching en door regelmatig te reflecteren met het management- en directieteam;
 • Wij zorgen ervoor dat jij als manager effectieve vaardigheden ontwikkelt om straks medewerkers optimaal te kunnen begeleiden en coachen in hun ontwikkeling.
 • Wij zorgen ervoor dat er werkelijk een effectieve en duurzame verandering plaatsvindt op het gebied van leiderschap. Zowel bij de managers, de managementteams als binnen de hele organisatie.

Over de trainers/adviseurs

Marco van Dam | “De invloed die je als persoon op succes hebt, is afhankelijk van hoe goed je jezelf kent. Als je het lef hebt om regelmatig in de spiegel te kijken – om je sterke en minder sterke punten onder ogen te komen – pas dan kun je beginnen een goede leider te zijn. Ik help je daar graag bij. Het is mijn missie om mensen en organisaties weer in beweging te krijgen. Om het volledig potentieel van iemand te ontwikkelen. Gericht op duurzame veranderingen waar iedereen beter van wordt. Jij, jouw medewerkers en je bedrijf.”

Bram Steijn |  “Mijn interesse in wat mensen beweegt – om te snappen waarom ze doen wat ze doen – loopt als een rode draad door mijn leven. Groeien en mensen laten groeien zijn belangrijke thema’s waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een toonaangevende bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen en mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Ben je klaar om écht impact te maken als leider?

Laat ons je helpen je leiderschapskwaliteiten te vergroten en op je eigen manier in te zetten om het allerbeste uit je organisatie te halen. Vraag hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.