Missie en visie

Onze missie

Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie.
We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. 

 

De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in.
Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.

Onze visie

Wij zijn er van overtuigd dat bedrijven, teams en individuen:

  • continu in ontwikkeling zijn, bewust of onbewust en bedoeld of onbedoeld;
  • die zich continu ontwikkelen van doorslaggevend belang zijn voor het behalen van doorslaggevende successen;
  • zelf verantwoordelijk zijn voor de resultaten van zijn/haar ontwikkeling; Vanuit eigenaarschap en persoonlijk leiderschap zijn zij de regisseur;
  • continu inzicht hebben in hun cijfers/KPI’s en targets;
  • de beste resultaten behalen in een inspirerende en motiverende omgeving. Daarom streven wij iedere organisatie naar een open, eerlijk, positief en bovenal veilig ontwikkelklimaat;

Wij zorgen er voor dat:

  • Theorieën, methodieken en instrumenten afgestemd zijn op de individuele ontwikkelbehoefte van het bedrijf, het individu en groepsproces, dit alles passend binnen de dynamiek van onze klant.

Wij zijn...

…Pragmatisch en goed onderbouwd. Confronterend en empathisch. Serieus discussiërend en met humor. De professionals/specialisten van SmitDeVries ‘walk their talk’.

Dit betekent dat de attitude- en gedragsaspecten waar wij graag aan werken bij anderen, onze succesfactoren zijn. Buiten de relevante ervaringen binnen diverse toporganisaties heeft onze innerlijke overtuiging ons gevormd tot performers die vanuit de kern, nuchter en met twee benen op de grond, het beste in personen, teams en organisaties naar boven halen.

Met respect voor mens en organisatie voegen wij waarde toe aan jou en jouw organisatie: ‘boosting value

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.