Operational Performance Program

Je weet wat je wilt met je bedrijf, maar het wil alleen niet lukken…

Creëer dan grip op je bedrijf met het Operational Performance program. Wij zorgen samen met jou en je medewerkers dat jouw stip op de horizon wordt vertaald naar de juiste processen. Mensen weten wat ze moeten doen en ook wanneer. Jouw klanten krijgen de juiste kwaliteit op het juiste moment. Van jou, je diensten en je producten.

Eindelijk. Projecten die afgerond worden, klanten die 100% tevreden zijn, medewerkers die proactief problemen oplossen en meer rendement dan je had kunnen denken. Het Operational Performance Program is hét programma wat jouw bedrijf in staat stelt zich passend te organiseren, duidelijkheid geeft over optimale processen en je leert hoe ‘de hazen moeten lopen’. Het is ook het programma dat deze hardere kant ondersteunt met de nodige ontwikkeling op resultaatgericht leiderschap van, voor en door medewerkers.

Ben jij klaar voor een resultaatgerichte inrichting van je bedrijf? Een bedrijf waar het gewoon lekker werken is, omdat je erop kunt vertrouwen dat de zaken duidelijk en goed geregeld zijn?

Herken jij dit?

  • Je hebt het gevoel dat je meer uit je bedrijf kunt halen dan je nu doet;
  • Je klanten zijn niet allemaal helemaal tevreden;
  • Je holt continu achter de feiten aan en bent veel ‘brandjes aan het blussen’;
  • De communicatie tussen medewerkers verloopt rommelig en laat de wensen over;
  • Er gaat best veel fout. Dat moet je steeds vanuit kracht oplossen;
  • Je werkt dus meer IN je bedrijf dan AAN je bedrijf;
  • Je weet of denkt dat je faalkosten te hoog te zijn;
  • Je ziet dat medewerkers allemaal hun eigen werkwijze erop nahouden;
  • Je weet dat het toch echt soepeler zou moeten kunnen lopen;

“Waarom moeilijk doen als het makkelijker kan? Alles werkt zo simpel als je het zelf maakt.” Cyril Mentink, partner SmitDeVries

Wat kan het Operational Performance Program voor jou betekenen?

Je gelooft er helemaal in. Jij verslaat met je bedrijf de concurrentie, omdat het bij jou gewoon optimaal geregeld is! Je bent een 100% betrouwbare partner voor je klanten en jouw processen zijn helemaal afgestemd op wat klanten van je vragen. Daarom lopen klanten met je weg en word je door hen gekwalificeerd als operational excellence-bedrijf. Klinkt goed? Dat is het ook! En met hulp van de experts van SmitdeVries is het ook voor jou binnen handbereik.

Wij hebben succesvolle historie als het gaat om bedrijven optimaal te organiseren. Dat doen we door goed maatwerk te combineren met ons eigen sausje. Geen trucjes, maar een bewezen standaard aanpak met volop ruimte voor maatwerk. Zo profiteer je direct van een gestroomlijnde aanpak en weet je vooraf waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Zowel in tijdsinvestering als ook resultaten. Verwacht grip op duidelijke processen. Medewerkers die begrijpen waarom het werk op de gewenste manier gedaan moet worden. Verwacht dat het werk tijdig wordt gedaan waardoor je erop kunt vertrouwen dat het goed komt. Verwacht ook vooral veel verbeteringen die jij zelf inzet, maar die door medewerkers uitgevoerd en gedragen worden. Een positieve vibe die jouw bedrijf verder helpt!

Hoe ziet het Operational Performance Program eruit?

Operational Excellence omarmen is niet ingewikkeld. We houden het daarom simpelweg bij zes stappen vanuit Lean management. Dit vullen we aan met continu aandacht voor programmamanagement en de communicatie onderling. Waarom? Zodat het werkbaar is voor iedereen op de werkvloer en we snel stappen kunnen zetten.

We starten het programma daarom met een duidelijke kick-off en een kennis- en vaardigheidstraining. Het definitieve plan van aanpak wordt op maat gemaakt door de onderstaande stappen te doorlopen. Gedurende de implementatie is het programmamanagement verantwoordelijk voor de communicatie om elke medewerker betrokken en geïnformeerd te houden. Dat zorgt immers voor het benodigde draagvlak en duurzaam succes!

Benieuwd naar onze bewezen aanpak? Lees hier hoe je in zes stappen het beste uit je projectmanagement haalt met Lean Managment.

Integraal programmamanagement
Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.