Operational Performance Program

Wat je ook voor product maakt of welke dienst je ook levert, als bedrijf creëer je toegevoegde waarde voor je klanten. Sterker nog: de reden dat je bestaat is toegevoegde waarde. Er komt wat in je bedrijf en er gaat wat uit. Of het aan de ene kant nu een klantvraag, grondstof of verkooporder is. Of aan de andere kant een klantoplossing of een eindproduct. Je hebt in jouw bedrijfsproces iets gecreëerd. Dit proces is de levensader van je bedrijf. Het is essentieel om dit primaire (horizontale) proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In het Operational Performance Program van SmitdeVries analyseren we jouw gehele horizontale proces. We gaan voor een ‘excellence’ proces. Waar valt er winst te behalen? Doen de juiste mensen de juiste taken? Gebeurt dat efficiënt? Treed er ergens verspilling op? Dit pluizen we samen uit. Daarnaast kijken we naar tal van andere zaken. Misschien komen we erachter dat je te veel voorraden aanhoudt of juist heel veel halffabricaten of materialen. Dit is allemaal kapitaal dat al geïnvesteerd is zonder dat het direct gebruikt wordt. Zonde dus!

We werken volgens het Lean-principe. Lean betekent ‘mager’. En dat gaan we jouw bedrijf maken. Gezond, slank en zonder overtollig vet in de vorm van voorraden, te veel personeel of allerlei overbodige of dubbele werkzaamheden. Integendeel: wij zorgen met jou voor een efficiënt bedrijf waarin alles op het juiste moment gebeurt. Geen ellenlange zoektocht naar materialen of vragen over onbegrijpelijke orders. Alle verstoringen moeten eruit! Je hele proces is duidelijk, gestructureerd en voor één uitleg vatbaar. Alles draait om je horizontale proces, daar voeg je waarde toe.

Klanten die je voor gingen

MCL BV
Sekisui
Snoeks

Blogs

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.