Het team van SmitDeVries

Jeroen de Vries

Jeroen de Vries MSc.

Partner

Cyril Mentink

Drs. Cyril Mentink

Partner

Bram Steijn

Bram Steijn

Partner

Marco van Dam

Marco van Dam

Partner

Erwin Schotman

Erwin Schotman

Partner

Jos Verdaasdonk s

Jos Verdaasdonk

Adviseur

Hoe wij werken

Een praktische uitkomst

De klant heeft het meest aan duidelijkheid. Daarom schrijven we ook geen vuistdikke rapporten waar je nauwelijks doorheen komt. Wij houden ze liever lekker compact zodat je ze snel kunt lezen. Geen wollige tekst, geen poespas, maar adviezen in klare taal waar je direct mee aan de slag kan in de praktijk.

Liever op de werkvloer

Als klant heb jij het meeste aan een no-nonsense aanpak. Verwacht dus van ons geen adviseurs in driedelig kostuum, maar gewone mensen die weten wat er in een organisatie leeft. Wij werken en kijken mee op alle niveaus in jouw bedrijf. Van productievloer tot managementkantoor.

Veel kennis onder één dak

Wij hebben specialisten in financiën, ICT, productieaansturing, lean management, organisatiekunde en alle overige organisatievraagstukken. Door onze ervaring in tal van branches en bedrijven, zijn wij altijd in staat om met een sterk team naar jouw situatie te kijken. Wij werken met praktische tools die hun waarde hebben bewezen.

Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.