Joeri Hollegien MBA

There is no elevator to succes…
You have to take the stairs

Expertise

  • Strategisch HR
  • Verandermanagement
  • Procesmanagement

Locatie

Meidoornlaan 26
8102 ZM Raalte

Contact

Heb je een vraag aan Joeri?

Vul dan hieronder je gegevens in en Joeri neemt zo snel mogelijk contact met je op.Het succes van bedrijven is in belangrijke mate afhankelijk van de mensen die bij het bedrijf werken. Of dat nu de directeur eigenaar, manager of medewerker is: mensen maken het verschil.

Daarom is het zo belangrijk om vast te stellen wat jouw bedrijfsdoelstellingen betekenen voor de medewerkers in jouw bedrijf. Denk daarbij eens aan de volgende vragen:

– Hoe ziet het huidige medewerkersbestand eruit? En past dat bij de doelstellingen die je wilt realiseren?
– Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen, zodat zij nu en in de toekomst inzetbaar blijven?
– Hoe geef je de functionerings- en beoordelingscyclus vorm, zodat medewerkers de feedback (zowel positief als opbouwend) krijgen die hen in staat stelt zich persoonlijk te ontwikkelen? En zodat zij de juiste bijdrage leveren aan de realisatie van de bedrijfsdoelen.

En dit zijn slechts een paar voorbeelden…

Human Resources

Al deze vragen geven richting aan de manier waarop jouw Human Resources (HR) ingericht moeten worden. Om ervoor te zorgen dat de bedrijfsdoelen worden gehaald. En daar denk ik graag in mee. Door te beginnen bij het begin: waar wil jij met jouw bedrijf (of afdeling) naartoe? En wat betekent dit voor jouw medewerkers. Om hier vervolgens een praktische invulling aan te geven, die past bij jouw bedrijf.

Daarbij kan ik terugvallen op een brede ervaring. Ik combineer namelijk mijn ervaring als leidinggevende met zowel een bedrijfskundige- als een HR-opleiding. Aangevuld met meerdere jaren ervaring als (externe) adviseur, waardoor ik bij veel verschillende bedrijven ervaring op heb gedaan.

Daarnaast ben ik gecertificeerd voor de ACT®-meting en de TMA Analyse.

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan contact met mij op, ik kom graag een kop koffie drinken!

ACT

Accreditatie ACT® Individueel

NLP

NLP Practitioner