SmitDeVries People

BOOST YOURSELF

SmitDeVries People helpt jou en je medewerkers om te blijven groeien en ontwikkelen.

Een leven lang leren

De economische, politieke en technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat we ons hele leven lang moeten blijven leren. Maar ook de maatschappij verwacht meer van bedrijven en organisaties. Duurzaamheid, MVO en transparantie bijvoorbeeld. En je kunt er maar beter aan voldoen, want op internet en social media is een oordeel zo geveld.

De tijd staat nooit stil

Dit alles heeft gevolgen voor iedereen binnen de organisatie. Directeur, eigenaar, manager en medewerker. Om mee te kunnen met al die ontwikkelingen is het van belang om jezelf te blijven ontwikkelen. De omgeving gaat namelijk onverminderd door met veranderen. En als je dan ook nog bedenkt dat pensioenleeftijden niet meer vaststaan, begrijp je dat een plan vereist is. Een plan voor jou én voor je medewerkers.

Investeer in persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk. Waar sta jij over tien jaar? Hoe haal je met veel voldoening en enigszins vitaal je pensioen? Zit je op de juiste plek? Worden al je talenten benut? Deze vragen zijn voor iedere medewerker relevant. Er valt een hoop winst te behalen op dit gebied.

TRAININGEN

Persoonlijke ontwikkeling door training in groepsverband. Zowel open trainingen als incompany.
Lees meer

COACHING

Persoonlijke ontwikkeling door coaching. Eerlijk, uitdagend en effectief.
Lees meer

PEOPLESCAN

Waar ligt je kracht en wat is je ontwikkelpotentieel. De SmitDeVries Peoplescan brengt het in beeld en helpt je verder.
Lees meer

TEAMONTWIKKELING

Beter samenwerken als team door elkaar beter te leren kennen en precies dat te ontwikkelen waar behoefte aan is.
Lees meer

Onze kernwaarden

FLEXIBEL

Veranderingen vragen veel van ondernemers, directeuren, managers medewerkers. Dat beseffen wij als geen ander. Daarom zijn wij trots op onze flexibiliteit waarmee wij in staat zijn onze klanten snel en vakkundig te ondersteunen met training, coaching en teamontwikkeling.

PRAGMATISCH

Als je je ontwikkelt met hulp van SmitDeVries People krijg je praktische tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Wij hanteren een no-nonsense aanpak en noemen het beestje graag bij de naam. Dit betekent dat je gevraagd, maar ook ongevraagd tips en adviezen van ons krijgt.

MAATWERK

Iedereen is uniek. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander net weer anders. Daarom leveren wij altijd maatwerk om jou bij te staan in je persoonlijke ontwikkeling.

TOEGANKELIJK

Verwacht geen trainer of coach strak in het pak. Wij sluiten ons graag aan bij onze klanten. Dat pak hebben we wel, maar alleen als dat ook bij jou past. Wij geloven in de uitspraak: “when people are like each other, they tend to like each other”. Dat komt jouw ontwikkeling ten goede!

BETROKKEN

Wij voelen ons sterk betrokken bij jouw ontwikkeling. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn als jij de ontwikkeling hebt doorgemaakt die je door wilt maken.

RESULTAATGERICHT

Verandering en ontwikkeling ontstaat als je doelen stelt en je commitment hebt op je eigen doelen. Wij helpen je daarbij door je te houden aan je eigen doelen. Alleen dan behaal je het resultaat dat je wilt behalen.

Blog

Onze klanten

Interpolis
triflex
Hassink Drukkers
Rabobank
Nexus Infra
Xonar
Contact

Vul je gegevens dan hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X