Coaching

Investeer in personeel

Je organisatie staat stil als je personeel zich niet ontwikkelt. Coaching is een essentieel onderdeel voor de continuïteit van jouw bedrijf. Jouw mensen zijn een groot deel van je kapitaal. Hoe beter ze zich blijven ontwikkelen, hoe makkelijker je bedrijf innoveert en zich blijft aanpassen aan de veranderende omgeving.

 

Zelf doen of uitbesteden?

Coaching betekent ‘mensen begeleiden’. Deze definitie wordt breed geïnterpreteerd. Van een evaluatiegesprek met een medewerker, tot een ontwikkelplan voor een manager. Sommige coaching elementen kun je prima binnen je bedrijf regelen. Andere vormen van coachen kun je misschien beter uitbesteden.

Geen tijd?

Coaching intern vormgeven is voor veel bedrijven prima te organiseren. Wij zien dat er bij veel bedrijven echter nogal wat coachingtaken blijven liggen. Tijdgebrek, focus op het primaire proces of niet precies weten hoe je een medewerker moet coachen zijn veel gehoorde redenen.

 

Voordelen van een expert

Een externe coach is objectief en kijkt met een frisse blik naar je bedrijf en je medewerkers. Hij of zij beschikt over expertise die binnen jouw bedrijf niet aanwezig is en neemt coachingtaken op zich die anders wegens tijdgebrek blijven liggen. Dat zijn grote voordelen.

Wij helpen je om adequate interne coaching op te zetten. Met de juiste structuur en intensiteit die past bij je organisatie. We regelen het zo in, dat je na het traject zelf coachingsvraagstukken op kunt lossen. Daarnaast kunnen onze coaches een deel van jouw werk overnemen. Zo weet je zeker dat coaching in jouw bedrijf altijd geborgd blijft.

SmitDeVries biedt de volgende coaching-disciplines aan:

BUSINESS COACHING

Het gaat niet om soft- of hard skills, maar om het fundament waarop alle vaardigheden worden gebouwd. Dit fundament is essentieel voor effectief leiderschap en ondernemerschap en voor persoonlijk en zakelijk succes.
Lees meer

PERSONAL COACHING

Jezelf kennen en erkennen. Inzicht krijgen in je persoonlijke bekrachtigingen en belemmeringen, je eigen stijl en het benoemen van je meerwaarde. Deze kennis vertalen in gedrag zodat jij de dingen doet die er werkelijk toe doen.
Lees meer

TEAM COACHING

Met alleen het samenbrengen van individuele kwaliteiten in een team is succes helaas nog niet gegarandeerd. Team coaching zorgt ervoor dat jouw team de koers bepaalt en bijdraagt aan het succes en de te behalen doelen.
Lees meer
Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


where how to change invoice number in quickbooks desktop pro 2018 file income quickbooks returns quickbooks desktop pro 2018 with enhanced payroll buy best amazon quickbooks 2019 premier 3 user quickbooks 2019 freezing get ahead of can i use intuit quickbooks 2019-pro
X
X