Over ons

Bedrijven en organisaties hebben steeds meer moeite de snelle veranderingen in de maatschappij bij te benen. Toch is dit nodig om te overleven. SmitDeVries is een adviesbureau dat kiest voor een persoonlijke benadering op basis van drie pijlers:

  • Business (organisatieadvies);
  • People (persoonlijke- en teamontwikkeling) en
  • Academy (online leren).

Wij kennen de vraagstukken waar jij mee te maken hebt en hebben de experts in huis die jou helpen jouw organisatie toekomstproof te maken.

Team SmitDeVries

Hoe wij werken

Maatwerk

SmitDeVries People is dé plek voor professionals, ondernemers en leiders die op zoek zijn naar kennis en inzicht. Een plek vol inspiratie en motivatie. Met de rust om stil te staan bij jezelf en je situatie, maar tegelijkertijd een dynamische omgeving waar altijd wat gebeurt.

Wij geloven dat organisaties verbeteren als je de kracht en eigenheid van medewerkers vergroot. De wereld is zo complex dat standaardoplossingen niet meer werken. Daarom is eigenwijs en persoonlijk leiderschap nodig. Wij geloven erin dat jij continu moet en mag werken aan je toegevoegde waarde.

Boosting Value zullen we maar zeggen.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij stimuleren creativiteit en reflectie, vitaliteit en verbinding, vernieuwing en nieuwsgierigheid. In training en coaching bieden wij mensen een omgeving waarin ze hun persoonlijke kracht herkennen en erkennen en dagen ze uit om het goede te doen.

Wij bieden diepgaande persoonlijke ontwikkeling door het stimuleren van leiderschap, eigenaarschap en ondernemerschap. En omdat wij maatwerk leveren verbinden we dat aan de thema’s en doelen van de organisaties waarin mensen werkzaam zijn. Onze programma’s zijn innovatief, flexibel en creatief. De insteek is altijd verrassend, soms confronterend, vaak met humor.

Veel kennis onder één dak

De trainers en Coaches van SmitDeVries People hebben een brok aan ervaring in de vakgebieden waarin zij training mogen geven en mogen coachen.

Door onze jarenlange ervaring in tal van branches en bedrijven, zijn wij altijd in staat om met een sterk team naar jouw situatie te kijken.

Wij werken met praktische tools die hun waarde hebben bewezen.

Het team van SmitDeVries People

Bram Steijn

Bram Steijn

partner, trainer & coach

Drs. Cyril Mentink

partner & trainer

Joeri Hollegien

Joeri Hollegien MBA

 trainer

X
X