Klanten aan het woord

Loes Hassink
Hassink Drukkerij

Hassink Drukkers

“Na een aantal hectische jaren was het tijd om te werken aan onze persoonlijke ontwikkeling. Bram Steijn is de trainer/coach die ons helpt doelen te stellen en op een bepaalde manier in het leven te staan. Dat is niet altijd leuk en soms pakt hij je bij de oren, maar je leert bepaalde technieken en dat geeft echt resultaat.”

“Ik merk aan mijn omgeving dat ik mijzelf anders presenteer en daar krijg ik positieve reacties op. Bram zegt altijd: ‘wat je geeft, krijg je terug’. We hebben gemerkt dat we de laatste jaren te weinig hebben gegeven, dus we investeren nu vooral ook in de relatie met onze medewerkers. We stellen ons opener op, dat spreekt aan en je
creëert wederzijds respect en begrip.”

We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling.”

“Anderhalf jaar geleden hebben Luc en ik het familiebedrijf overgenomen. We hadden een duidelijke visie op de ontwikkeling van de markt, de doelgroepen en de diensten die we graag willen leveren. Toch merkten we dat we teveel ad hoc bezig zijn. Kortom, we hebben behoefte aan meer structuur. Na een scan adviseerde SmitDeVries ons binnen een lean-traject een aantal stappen te maken en we hebben daar 2,5 jaar voor uitgetrokken. Het hoefde niet snel, als het maar gebeurt.

Als externe partij houden ze ons scherp en voorkomen ze dat we gaan zigzaggen. We zitten nu midden in het traject en je ziet al dat we duidelijke stappen hebben gemaakt om de ondernemers te worden die we willen zijn. Bovendien helpt de persoonlijke coaching ons bewuster te zijn van de doelen. En dan hoef je niet eens altijd zelf het voortouw te nemen. Je kunt ook mensen aanzetten zelf met de oplossing te komen.

De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen.”

Bob Lenferink
Schilderwerken Lenferink

Lenferink

Onze klanten

In de afgelopen jaren hebben wij voor veel organisaties en instellingen mogen werken. Hieronder krijg je een indruk van de klanten waarvoor wij hebben gewerkt.

DNV GL
Volkerink Heino
Procee Oors van der Werf
triflex
Rabobank
Grendel Games
Xonar
Nijhof
Nexus Infra
Modus Modelmakerij
Hogeschool utrecht
Lenferink
Ufkes
MCL BV
Citadel
Interpolis
Conelgro
Van den Berg Beton
umcg
solar
Manutan
Konica_Minolta
Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


X
X