Performance programs

Het (ondernemers)landschap verandert continu, de kijk op organisaties (en organiseren) ook. Wij helpen je om jouw bedrijf klaar te maken- en te houden voor alle ontwikkelingen.

Onze Performance Programs

Onze Performance Programs zijn gebaseerd op de thema’s waar jij mee te maken krijgt. Wij bieden de volgende Performance Programs aan:

 

Benieuwd wat wij daarmee bedoelen? Klik dan op een van de onderstaande Performance Programs.

Business Performance Program

Business Performance Program

Hoe staat je bedrijf ervoor? En in hoeverre leunt het hele bedrijf op jou? En is die ene klant niet heel belangrijk voor de continuïteit van je onderneming? Allemaal kwesties die om een strategie vragen, een nieuw gewenst toekomstbeeld. Maar dat kun je alleen bereiken door eerst inzicht te creëren in de huidige situatie. Pas dan kun je bouwen aan de gewenste.

Dit is exact wat wij doen in ons Business Performance Program. Een programma met vijf stappen waarin we een solide basis leggen voor de toekomst. Eerst analyseren we alle facetten van je bedrijf en daarna begeleiden we je naar jouw doelstellingen. Of dat nu meer omzet, een hogere marge, het optuigen van een salesappraat of het overnameklaar maken van je onderneming is. Wij hebben de kennis in huis.

Lees meer

Finance Performance Program

Inzicht in cijfers, een sluitende kostprijsberekening en een geoptimaliseerde kasstroom. Voor veel ondernemers is dit niet vanzelfsprekend. Waar vind je al je kengetallen en wat doe je er vervolgens mee? Allemaal vragen waar wij je bij kunnen helpen.

Wij creëren duidelijkheid en inzicht in al je financiële resultaten. Vanuit daar kunnen we gerichte sturing inzetten om je resultaat te verbeteren.

Lees meer

Finance_Performance_Program
Human_Resource_Performance_Program

HR Performance Program

HR wordt steeds belangrijker voor een organisatie. Een duurzame inzet van mensen, het functioneren van teams en het neerzetten van een organisatiestructuur zijn randvoorwaarden om strategische doelstellingen te halen.

De jongere generaties werknemers verwachten nog veel meer van jouw HR-beleid. Sterker nog: hoe gewild je bent als werkgever, hangt voor een groot deel af van hoe je jouw HR geregeld hebt. Dan is wat extra hulp soms niet overbodig. Gelukkig hebben wij de juiste kennis in huis..

Lees meer

Operational Performance Program

Wat je ook voor product maakt of welke dienst je ook levert, als bedrijf creëer je toegevoegde waarde voor je klanten. Sterker nog: de reden dat je bestaat is toegevoegde waarde. Je hebt in jouw bedrijfsproces iets gecreëerd. Dit proces is de levensader van je bedrijf. Het is essentieel om dit primaire proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We analyseren jouw gehele proces. Waar valt er winst te behalen? Doen de juiste mensen de juiste taken? Gebeurt dat efficiënt? Treed er ergens verspilling op? Dit pluizen we samen uit.

Lees meer

Operational_Performance_Program
Sales_Performance_Program

Sales Performance Program

Het beslisproces waarin bedrijven en professionals tot een aankoop overgaan, verandert continu. Om commercieel succesvol te blijven, moeten bedrijven hun verkoopstrategieën en methodieken op deze ontwikkelingen aanpassen.

Met het Sales Performance Program helpen wij je om inzicht te krijgen in het aankoopgedrag van jouw klanten. Met dat inzicht kun je vervolgens nieuwe verkoopstrategieën en methodieken in je organisatie implementeren. Wij trainen je salesafdeling om tot nog betere resultaten te komen.

Lees meer

Management Performance Program

Een bedrijf is samengesteld uit verschillende personen met eigen karakters en verschillende behoeften. Voor managers is het best lastig om koersvast te blijven en tegelijkertijd iedereen tevreden en betrokken te houden.

Met het Management Performance Program helpen wij ervaren en onervaren managers met vraagstukken over leiderschap en management.

Lees meer

Management _Performance_Program
Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.