Van den Berg Beton

Marc Oude Veldhuis
eigenaar
Van den Berg Beton

Van den Berg Beton

“Een jaar of twee geleden hebben we SmitDeVries ingeschakeld voor de ISO 14001 certificering. Ze hebben ons geholpen een goede structuur aan te brengen, handboeken te maken en de rol van onze mensen in kaart te brengen. En momenteel krijgen we als managementteam coaching en ondersteuning hoe we nog meer op zoek kunnen gaan naar de kracht van de organisatie. De een is analytisch, de ander creatief en je hebt medewerkers die ‘gewoon’ hard werken. Soms moet je dat meer met elkaar mixen.”

 

“Er is geen revolutie gaande bij Van den Berg Beton. We nemen kleine stapjes. Het ISO-certificaat hebben we gehaald en als management gaan we nu beter en gestructureerder te werk. Dat zorgt voor rust in de onderneming.”

 

“Of het toeval is of voorbestemd, weet ik niet. Feit is wel dat we een partij hebben gevonden die bij ons past en waarmee het klikt. Die in goede sfeer met ons werkt, niet te ver van de praktijk staat en die zeker niet hoogdravend is.”

Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.