Sales Performance Program

Het beslisproces waarin bedrijven en professionals tot een aankoop overgaan in een business-2-businessomgeving verandert continu. Zeker de laatste paar jaar zijn internet en social media zeer dominant geworden. Om commercieel succesvol te blijven, moeten bedrijven hun verkoopstrategieën en methodieken op deze ontwikkelingen aanpassen.

Met het Sales Performance Program helpen wij je om inzicht te krijgen in het aankoopgedrag van jouw klanten. Met dat inzicht kunnen wij je vervolgens helpen om nieuwe verkoopstrategieën en methodieken in je organisatie implementeren. We leren je ook hoe je de resultaten kan borgen en evalueren.

Wij gebruiken hiervoor interactieve, inspirerende workshops en trainingsmodules. Hier staan naast kennis en vaardigheden ook gedrag en borging centraal. Wij zorgen ervoor dat er werkelijk effectieve en duurzame veranderingen plaatsvinden. We creëren meer inzicht voor je medewerkers en zorgen voor duidelijke verkoopstructuren binnen de teams en afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de commerciële resultaten van je onderneming.

Klanten die je voor gingen

One Solar
triflex
Roelofsen

Blogs

De verschillen tussen growth en fixed mindset

Samenvatting

Strategisch HR in het MKB: maatwerk is de sleutel

Samenvatting

Processen beschrijven hoeft niet veel tijd te kosten

Samenvatting

Strategisch HR in het MKB: regeren is vooruitzien

Samenvatting

HRM in het MKB: hou het simpel!

Samenvatting

HR trends 2019

Samenvatting

Monozukuri, de next step in optimalisering!

Monozukuri, de next step in optimalisering! Monozukuri? Is dat weer zo’n nieuw spel op tv? Nog beter! Het is dé Japanse succesformule achter allerlei bekende organisatiefilosofieën. Dus zeker de moeite...

Een jaarlijkse kijk op je loopbaan: een APK

Een jaarlijkse kijk op je loopbaan: een APK Het einde van 2018 komt in zicht. Tijd om terug te blikken en vooral vooruit te kijken naar het nieuwe jaar dat...

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!