Scienta

Je hebt je processen geoptimaliseerd, processen en werkbeschrijvingen gemaakt of je moet er nog mee starten. En dan kom je voor de onvermijdelijke vraag: hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen je bedrijf de processen kan inzien? En misschien nog wel belangrijker: hoe zorg je dat de processen ook echt gaan ‘leven’.. Het antwoord is simpel: dat doe je met Scienta.

 

Het is een van de zorgen van veel ondernemers en managers: processen zijn vooral papieren tijgers. Terwijl het doel van processen en werkbeschrijvingen echt is om het bedrijf verder te helpen. Om te zorgen voor uniforme en kwalitatief goede output, ongeacht welke medewerker de betreffende taken uitvoert. Daar komt bij dat de processen helpen het bedrijf in control te houden.

Wat is Scienta?

Scienta is een combinatie tussen een slim Document Management Systeem, een Kwaliteitsmanagementsysteem en een sociaal intranet.

 

Scienta helpt je om werkwijzen helder vast te leggen. Om je processen en procedures beschikbaar te stellen. En om kennis actief te gebruiken in jouw organisatie.

 

In het filmpje hieronder krijg je in 2 minuten meer informatie over Scienta.

Scienta

Scienta in 2 minuten

Wat kan SmitDeVries voor mij betekenen?

Scienta is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Toch is het een uitdaging om al je processen vast te leggen. Veel bedrijven ontbreekt het aan de tijd, of de inhoudelijke kennis. SmitDeVries kan jouw bedrijf hierin ondersteunen. Wij zijn als partner van Scienta op de hoogte van de mogelijkheden die Scienta biedt. De echte meerwaarde leveren wij doordat wij ruime kennis en ervaring hebben met het vastleggen en optimaliseren van processen binnen veel verschillende branches. Denk hierbij aan productiebedrijven, bouw en bouwgerelateerde bedrijven, maar ook overheden en dienstverleners.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. Je kan je gegevens ook hieronder invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Ik wil Scienta inrichten met mijn eigen processen!

Wil je dat jouw processen worden beschreven? En dat deze voor iedereen in jouw bedrijf beschikbaar zijn via Scienta? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!