Trainingen

Behoefte aan ontwikkeling

Ieder mens heeft behoefte aan ontwikkeling en zelfontplooiing. Voor veel mensen geldt dit zowel in hun privéleven als hun werkzame leven. Werk is per definitie een plek om te leren en door te groeien. Mensen willen zich in hun beroepsleven ontwikkelen om uiteenlopende redenen. Een betere functie, investeren in de toekomst, vergroten van het werkplezier of een promotie . Een goede stimulans om met persoonlijke ontwikkeling te starten.

Wij bieden de volgende trainingen aan om vorm te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Trainingsaanbod vaardigheidstrainingen

Wil jij meer rendement halen uit het trainen van je medewerkers?

Download onze whitepaper
‘Training transfer’

Whitepaper training transfer

Trainingsaanbod Lean trainingen

Jouw behoefte

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling zeer waardevol en bieden daarom trainingen aan die zich volledig richten op jouw persoonlijke ontwikkeling. We werken in overzichtelijk groepen, waarin er veel aandacht is voor jouw individuele behoeftes.

Leren en toepassen

Maar met een training alleen is succes nog niet gegarandeerd. Het traject na de training is minstens zo belangrijk. Daarom werken we met materiaal dat je na de training in de praktijk kunt gebruiken. Zo kun je alles wat je geleerd hebt direct toepassen in je werkomgeving. Daarnaast hebben wij in elke training nagedacht over de borging van wat je geleerd hebt. Een training volgen, is dus meer dan alleen maar kennis op doen. Je kunt de kennis direct in de praktijk toepassen en ook op langere termijn heb je er profijt van.

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!