Diensten

Het (ondernemers)landschap verandert continu, de kijk op organisaties (en organiseren) ook. Wij helpen je om jouw bedrijf klaar te maken- en te houden voor alle ontwikkelingen.

 

Doelgericht, pragmatisch en bij jou in het bedrijf

Wij werken tegen de stroom van adviesbureaus in. Bij ons krijg je geen: wollige rapporten en adviseurs die van buitenaf meekijken. Wat je wel krijgt? Adviseurs die zeggen waar het op staat, die betrokken zijn bij alle lagen van jouw organisatie en deze van haver tot gort leren kennen om maatwerk te kunnen realiseren, een partner die jouw bedrijf begeleidt van de eerste tot de laatste stap. Kernbegrippen in onze werkwijze: eerlijk, toegankelijk, no-nonsens en maatwerk.

 

Onze dienstverlening

Wij verbinden ons graag aan onze klanten. Daarom werken wij vooral vanuit onze Performance Programs. In een Performance Program bepalen wij samen het doel, de inzet van middelen en gaan wij aan de slag. Naast de Performance Programs hebben wij ook andere vormen van dienstverlening.

Strategie

Organisatiescan
Een organisatiescan is dé APK voor jouw organisatie.

HR

Assessments

ACT Analytical Competence Tool
De Analytical Competence Tool maakt kwaliteiten zichtbaar

Procesmanagement

Lean

Contact

Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo makkelijk!


Wij voegen waarde toe aan iedere organisatie. We halen het maximale uit mensen, processen en cijfers om strategische doelstellingen te behalen. De stip op de horizon wijs jij aan, de weg ernaar toe slaan we samen in. Met maximaal commitment bereiken we elk gewenst resultaat.